The Guardian: United enige med Griezmann

Griezmann har længe været rygtet til Old Trafford. Nu skulle United og franskmanden dog være nået til enighed om en kontrakt.

I aftenens kamp kunne Manchester United ikke finde netmaskerne, hvilket har været et generelt problem for hele sæsonen, hvor klubben kun har socret 33 mål i Premier League.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det ligner dog, at José Mourinho og co. forsøger at finde en løsning på dette.

The Guardian melder onsdag aften, at United og Antoine Griezmann fra Atletico Madrid er blevet enige om en aftale, der skulle sikre ham omkring 15 mio. pund om året.

Atletico Madrids præsident, Enrique Cerezo, indrømmede sidste måned, at United var en af de klubber der var ude efter franskmanden.

I Griezmanns nuværende kontrakt har han en klausul der gør, at han kan købes for 85 millioner pund. United er nok en af de få klubber, der har mulighed for at udløse denne klausul.

Den unge angriber har nævnt, at David Beckham er et stort forbillede for ham. Theo Griezmann, Griezmanns bror, skulle også være stor United-tilhænger. Derudover er Griezmann og Paul Pogba gode venner, og Griezmann har da også udtrykt ønske om en dag at spille sammen med Pogba.

Hvad der sker frem til sommertransfervinduet bliver spændende. En ting er dog sikkert – nummer 7, Beckhams tidligere nummer, er pt. ledigt.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Zlatan er utilfreds med afslutningerne

Næste artikel

Jones: Heldigvis bare et slag

ANNONCE