– Zlatan vandt finalen for os

Jose Mourinho roste matchvinder Zlatan Ibrahimovic, der sikrede United endnu et trofæ til samlingen.

United var presset i lange perioder, for Southampton var i den grad sat op til finalen i dagens EFL Cup. Claude Puel og hans mandskab havde haft to ugers pause inden finalen, heraf var noget af tiden brugt i Spanien. Så de havde haft rigelig tid til at forberede sig på mødet med United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Claude Puels mandskab var da også tæt på at hente pokalen med til det sydlige England, på trods af en skidt start på opgøret. To kasser af Zlatan Ibrahimovic sænkede dog Soton, og Jose Mourinho hyldede da efterfølgende også matchvinderen, ligesom han roste Southampton for deres fornemme præstation.

– Han vandt kampen for os. Han var helt outstanding. Pogba var også oppe på det niveau i dag, men Zlatan var outstanding, i en kamp hvor vores modstander var bedre end os i lange perioder af kampen.

– Vi står med pokalen, men de havde fortjent at få forlænget spilletid, de fortjente ikke at tabe, men Zlatan var forskellen i dag, og han vandt finalen for os, sagde Jose Mourinho.

Det at vinde pokaler er ganske vist ikke noget nyt for den succesrige portugiser, der nærmest er garant for titler. Men alligevel var det en følelsesladet manager, der efter kampen snakkede med Sky Sports.

– Jeg er lidt følelsesladet ja. Det er aldrig nemt at vinde titler. Det er heller ikke nemt at arbejde under det enorme pres, som jeg lægger på mig selv. Det at vinde er altid noget specielt, og den dag jeg ikke mærkes af det, så går jeg hjem og stopper, sagde Jose Mourinho.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Carrick: Fantastisk finale

Næste artikel

Zlatan: Vi mangler tre trofæer

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share