Carrick: Fantastisk finale

United var ikke imponerende i dag, men kunne alligevel løfte trofæet efter en intens finale mod Southampton.

United måtte arbejde hårdt for sejren i dagens finale mod Southampton, der i lange perioder virkede som det bedste og mest sultne mandskab på grønsværen på Wembley. Men i sidste ende kunne United løfte trofæet, specielt takket være Zlatan Ibrahimovic.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

United kom planmæssigt foran 2-0, men satte det hele overstyr på få minutter, da Southampton fik scoret kort før og kort efter pausen. Længe så det ud til at skulle gå i ekstra tid og eventuelt straffespark, men så slog Zlatan til. Men spillet var ikke imponerende, indrømmede styrmand Michael Carrick efter sejren.

– Vi var ikke på vores bedste niveau i dag, men det var en fantastisk finale. Nogle gange bliver det en form for antiklimaks, men i dag gik begge hold 100% efter sejren. Sejre er det eneste som betyder noget for os, sagde rutinerede Carrick efter sejren til Sky Sports.

Sejren kom primært i hus takket være en vis svensker, og Carrick var da også ude med de store roser til Zlatan efterfølgende.

– Folk spørger altid om Zlatan, og det er en stor præstation at spille så mange kampe som han gør. Hans mål i dag var enormt vigtige, han vandt jo finalen for os. Det var stort med FA Cuppen sidste år, men vi kunne mærke hvor vigtig sejren var i dag, lød det fra Carrick.

Midtbanestyrmanden kom selv ind i pausen i stedet for Juan Mata, og skulle være med til at stabilisere organisationen hos United.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Zlatan: Det er derfor jeg er her

Næste artikel

- Zlatan vandt finalen for os

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share