Zola hylder Solskjærs indflydelse i United

Gianfranco Zola og Ole Gunnar Solskjær, der tog trænerbevis sammen, mødes på trænerbænken på Stamford Bridge mandag aften.

Selvom Manchester United med Ole Gunnar Solskjær ved roret har overhalet Chelsea i Premier League-tabellen, så er London-klubbens assisterende træner Gianfranco Zola glad for at se nordmanden gøre det så godt for ‘De Røde Djævle’.

– Det, han har gjort på så kort tid, er ganske imponerende. Vi tog trænerkurset sammen, så jeg er virkelig glad for at se ham gøre det godt, siger italieneren ifølge BT Sports.

Zola fortæller, at den nuværende United-caretaker var meget fokuseret og ambitiøs på kurset, så han er ikke så overrasket over at se ham gøre det godt.

Manchester United og Chelsea møder hinanden mandag aften i FA Cuppen i en kamp, der umiddelbart også kan vise styrkeforholdet i forhold til de to klubbers muligheder for at ende i top fire i Premier League. 

– I øjeblikket er United et hold, der nyder fodbolden. De er engagerede og arbejder sammen som et hold. Når du har de ting lagt sammen med attitude og kvalitet hos spillerme, så kan du kun få gode resultater. 

– Og det er mærkeligt, for det eneste, man kan sige, er, at de også havde en god træner før, siger Zola med henvisning til nu fyrede José Mourinho.

Kampen mod Chelsea sparkes i gang klokken 20:30 mandag aften.

Forrige artikel

Blog: Det er nu, at Solskjær skal vise sit værd

Næste artikel

Alexis mistede selvtilliden under Mourinho

ANNONCE