Fire medlemmer fra OldTrafford.dk giver bud på sæsonens øjeblikke

Sæsonen nåede for nylig sin ende. I den forbindelse har vi på OldTrafford.dk forsøgt at kigge tilbage på sæsonen, hvor fire medlemmer af sitet har givet deres besyv på et spørgsmål.

Efter en horribel forrige sæson, hvor Manchester United leverede den pointmæssigt dårligste sæson i Premier League i klubbens historie, fik de røde djævle rejst sig i den netop overståede sæson. Erik ten Hag skruet på de rigtige knapper, så der igen kom på vind i sejlene på Old Trafford. Sæsonen bød på flere gode øjeblikke og masser af sejre.

Men hvad har egentlig været sæsonens bedste øjeblik for Manchester United?

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

En af tingene vi elsker ved fodbold er debatten. Derfor har fire af vores skribenter givet deres bud på, hvad de mener har været sæsonens øjeblik for røde djævle.

Jesper Provstgaard Kristiansen, skribent

Et øjeblik, som måske er gået lidt under radaren, men som jeg har tænkt på flere gange over, er det moment, hvor Martinez blev skadet mod Sevilla og er ude af resten af sæsonen. Det er lidt som om, at der er et United før og efter. Fraværet af Martinez skaber en lavine igennem holdet. Casemiros niveau falder, dermed Fernandes’, dermed Rashfords, og dermed holdets. Det har været mere ujævnt, efter Martinez gik ud fordi, at han er grundstenen for, at der er den rigtige ro på holdet. Er Martinez på holdet, spiller man med en livline. Det gør man ikke, når har er ude. Tillid skaber ro, og jeg synes, at det øjeblik, hvor han bliver skadet, mister holdet noget af sin selvtillid og det kunne ses.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Det positive øjeblik er Casemiros udligning i overtiden mod Chelsea. Elsker det.

Martin Bonde Andersen, skribent

Der er flere gode kandidater. Vores første trofæ i flere år, den sene sejr over City, Casemiros udligning mod Chelsea i overtiden og mange flere. Valget falder dog på eliminationen af Barcelona, hvor vi over to kampe viser, at vi kan spille op med et af Europas bedste hold og endda slå dem ud. Det var så rart at se et United-hold, som tog initiativet i en topkamp og troede på, at de kunne gå videre uden at spille destruktiv fodbold. Det er for mig en af de største indikationer på, at Erik ten Hag er ved at få vendt skuden for alvor, og det er derfor sæsonens øjeblik for mig.

Thobias Lisby Hermannsen, skribent

Hjemmekampen mod Liverpool i tredje spillerunde. For mig markerede denne kamp for alvor en ny begyndelse for Manchester United. Erik ten Hag placerede Harry Maguire og Cristiano Ronaldo på bænken til kampen, hvilket var en smule opsigtsvækkende. Det var første gang, vi så Erik ten Hags kompromisløshed samt hans enorme tro på egne idéer. Han er ikke bange for at tage store beslutninger, hvilket vi i den grad har savnet i denne klub. Selve kampen endte med en sejr på 2-1 foran et levende publikum på Old Trafford. Det var ikke det mest polerede fodbold vi har set, men spillernes energi var virkelig fed og smittende.

Selver Elezović, redaktør
Hvad definerer et stort øjeblik? For mig er det et, der går lige i maven og giver mig en følelsesmæssigt rusketur. Her har jeg svært ved at komme på meget anderledes forslag end comebacket mod Manchester City og vores fortjente knockout af Barcelona over to kampe. Jeg vil derfor fremhæve erhvervelserne af Lisandro Martinez og Casemiro. De har med deres fandenivoldskhed fået det djævlerøde blod i mig til at koge på en måde, der ikke har kunne mærkes i årevis. De har bragt den glødende passion tilbage på holdet og hos mig. Ja, de kan nogle gange være en anelse for hårde mod deres modstandere, en anelse svinske. Men hvor er det rart at se den type no-nonsens i United igen. Deres brølende reaktioner på holdets scoringer er vel det, man lever for som United-fan.
Forrige artikel

Troværdige journalister: United lægger sidste bud på Mount

Næste artikel

The Athletic: United har taget kontakt til Onanas bagland

ANNONCE