Podcast: Rivalernes Mikrofon – “Klubfjendskab i lydformat”

 

I denne første episode af Rivalernes Mikrofon tager vi dig med på en rundtur til vores rivaler i Manchester United. Vi har inviteret erfarne fans fra Liverpool og Arsenal samt en kompetent ekspertstemme fra United-verdenen til podcasten.

Først og fremmest går vi i dybden med de seneste transfernyheder og rygter om Manchester United, Arsenal og Liverpool. Vi ser på hvilke nye spillere, man skal holde øje med, og hvordan de kan styrke både Manchester United og vores rivaler.

Vi analyserer nøje de potentielle tilgange og ser frem til den sidste måned i transfervinduet, inden sæsonen går i gang om under 14 dage. Der vil selvfølgelig også blive diskuteret de røde djævles kommende nye dansker, Rasmus Højlund.

Derefter skifter vi fokus til forventningerne til den kommende sæson. Hvad ønsker vi at se, og hvilke målsætninger er gældende for den kommende sæson? Vi diskuterer klubbernes strategier og de nye trupper, hvor både titler og top 4 burde være inden for rækkevidde med de nye handler i klubberne.

Men rivaliseringen er ikke glemt. Vi snakker også om legendariske kampe og historiske øjeblikke mellem United, Arsenal og Liverpool. Vi deler vores personlige anekdoter og erindringer, der har formet rivaliseringen gennem årene, og vi dykker ned i, hvordan det har påvirket klubberne og fansene.

Til sidst kommer vores store spåkugleforudsigelser! Vi prøver at forudsige, hvem der bliver topscorer i den kommende sæson, hvem der får flest assists, og hvilke spillere der vil overraske positivt eller skuffe os.

Med i studiet er:

Arsenal-fan Jacob Primdahl Ringgaard

Liverpool-fan Rasmus Skovgaard Sørensen

United-fan Kim Tuc Kaarup Le

Værten er Christian K. Nissen

Forrige artikel

The Athletic: Højlund gennemgår lægetjek i dag

Næste artikel

Lige nu: #1 på Flightradar24 - Højlunds fly ved at lande

ANNONCE