Hotel-anbefalinger i Manchester

Hvis du rejser fra Danmark for at se Manchester United på Old Trafford, er der flere gode steder at overnatte i Manchester. Et oplagt område at bo i er selvfølgelig tæt på stadion, hvor du kan finde flere hoteller i nærheden. Dette vil give dig den ultimative fodboldoplevelse, da du vil være i gåafstand til kampen og kunne nyde den fantastiske atmosfære omkring stadionet.

Et populært valg er at bo i området omkring Trafford Park, som ligger lige ved siden af Old Trafford. Her finder du både luksuriøse og budgetvenlige hoteller, der passer til enhver rejsendes behov. Ved at bo i dette område vil du være tæt på både stadionet og den berømte Manchester United Megastore, hvor du kan købe souvenirs og merchandise.

En anden mulighed er at bo i byens centrum, hvor du finder et bredt udvalg af hoteller i forskellige prisklasser. Her kan du opleve den pulserende atmosfære i byen og nemt komme til Old Trafford med offentlig transport. Manchester har et veludbygget transportsystem, herunder sporvogne og busser, der kan tage dig direkte til stadion.

Vil du slippe for selv at skulle finde hotel, så anbefaler vi at bestille en hotelpakke inklusiv hotelovernatning og kampbillet.

Hatters Hostel
1-2 stjerner

Kæden Hatters to hostels i Northern Quarter, som begge har en fremragende beliggenhed i forhold til alt, man gerne vil. Prisen er meget budgetvenlig, og kvaliteten er derefter.

Tjek priser her

Hilton Chambers Hostel
1-2 stjerner

Få minutters gang fra Piccadilly Station og lige midt i det populære Northern Quarter med let adgang til både shopping, barer og Old Trafford.

Tjek priser her

Sachas Hotel
3 stjerner

Placeret i en sidegade til Market Street og Piccadilly Gardens. Kort sagt; Midt i centrum. Populært blandt rejsende United-fans.

Tjek priser og læs mere om Sachas hotel her

Britannia Hotel
3 stjerner

Et meget klassisk og “engelsk-udseende” hotel, en spytklat fra Piccadilly Gardens. Det er gammelt, men scorer point på charme og gode priser.

Tjek priser og læs mere om Britannia Hotel her

Crowne Plaza Hotel
4 stjerner

Virkelig godt hotel lige op ad gaden i Northern Quarter, så der er hverken langt til nattelivet, fede oplevelser, shopping og sporvognen.

Tjek priser og læs mere om Crowne Plaza Hotel her

Radisson Blu Edwardian
5 stjerner

Få meter fra St Peter Square midt i Manchesters centrum ligger dette luksushotel, der ofte benyttes af diverse kendisser når de er i Manchester.

Tjek priser og læs mere om Radisson Edwardian her

ANNONCE