Hotel-anbefalinger i Manchester

Manchester er fyldt med hoteller, og det kan virke overskueligt at finde et passende et – specielt på kampdage hvor byen er fyldt med turister der rejser til kampen.

Vil du slippe for selv at skulle finde hotel, så anbefaler vi at bestille en hotelpakke inklusiv hotelovernatning og kampbillet.

Hatters Hostel
1-2 stjerner 

Kæden Hatters to hostels i Northern Quarter, som begge har en fremragende beliggenhed i forhold til alt, man gerne vil. Prisen er meget budgetvenlig, og kvaliteten er derefter. 

Tjek priser her

Hilton Chambers Hostel
1-2 stjerner

Få minutters gang fra Piccadilly Station og lige midt i det populære Northern Quarter med let adgang til både shopping, barer og Old Trafford.

Tjek priser her

Sachas Hotel
3 stjerner

Placeret i en sidegade til Market Street og Piccadilly Gardens. Kort sagt; Midt i centrum. Populært blandt rejsende United-fans.

Tjek priser og læs mere om Sachas hotel her

Britannia Hotel
3 stjerner 

Et meget klassisk og “engelsk-udseende” hotel, en spytklat fra Piccadilly Gardens. Det er gammelt, men scorer point på charme og gode priser. 

Tjek priser og læs mere om Britannia Hotel her

Crowne Plaza Hotel
4 stjerner

Virkelig godt hotel lige op ad gaden i Northern Quarter, så der er hverken langt til nattelivet, fede oplevelser, shopping og sporvognen.

Tjek priser og læs mere om Crowne Plaza Hotel her

Radisson Blu Edwardian
5 stjerner

Få meter fra St Peter Square midt i Manchesters centrum ligger dette luksushotel, der ofte benyttes af diverse kendisser når de er i Manchester.

Tjek priser og læs mere om Radisson Edwardian her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

ANNONCE