Gill: Han vil aldrig blive glemt

Manchester Uniteds afgående direktør hylder den nu ligeledes afgående manager.

Til sommer træder Manchester Uniteds direktør gennem adskillige år David Gill tilbage og i dag fik han så Sir Alex Ferguson til følge efter 26 år som Manchester United-manager.

– Jeg har haft den utrolige oplevelse af at arbejde tæt sammen med Alex i 16 uforglemmelige år med både The Treble, The Doubler, utallige trofæer og en række spillerindkøb.

– Vi vidste at hans afsked ville komme en dag og vi har begge planlagt hen imod det for at sikre holdets kvalitet og klubbens struktur er af den bedste karat, fortæller David Gill i en kommentar på ManUtd.com.

– Alexs vision, energi og evne til at bygge hold op både på og udenfor banen gør at hans afløser kan regne med at overtage fra en af de bedste og mest loyale indenfor sportens verden. Den måde han har taget sig af klubben, hans personale og fodboldfamilien generelt er noget jeg beundrer. Det er en side af ham, som ofte er gemt væk fra omverdenen, men det er en som jeg har været priviligeret at være vidne til i de sidste 16 år.

– Hvad han har gjort for denne klub og for sporten generelt vil aldrig blive glemt. Det har været den største oplevelse i mit arbejdsliv at arbejde sammen med Alex og en stor ære for mig at kalde ham min ven.

Forrige artikel

BREAKING: Ferguson indstiller karrieren

Næste artikel

Sir Alex: Det rigtige tidspunkt

ANNONCE