Anthony Martial langer ud efter tidligere managere

I et interview med et fransk magasin, åbner Anthony Martial op om nogle af sine udfordringer med tidligere trænere i klubben.

Anthony Martial kom til Manchester United under Louis van Gaal, og tog alle klubbens fans med storm i sin debut, hvor han blev matchvinder mod rivalerne fra Liverpool efter en legendarisk solotur.

Sidenhen er det gået op og ned i tiden i den røde trøje og i et interview for nyligt med France Football, fortalte den 26-årige franskmand åbent om sin tid i klubben.

Efter en succesrig debutsæson fyres Van Gall og Jose Mourinho kommer til klubben og Martial får det sværere med at komme på holdet.

Undervejs fortæller Mourinho pressen, at franskmanden mangler modenhed og selv efter Mourinho var draget videre fra Old Trafford blev der sendt stikpiller mod Martial, om at han spillede for alle de forkerte grunde

I interviewet fortæller Martial, at han føler det hele begyndte i sommerferien, hvor han i en besked blev spurgt om han ville skifte til nr. 11 fra nr. 9, som han havde båret hidtil. Mourinho begrundede ændringen med, at det nye nummer var fantastisk og legendarisk i klubben og båret ar Ryan Giggs.

– Jeg fortæller ham, at jeg har den største respekt for Giggs, men jeg foretrækker at beholde nr. 9. Da jeg vendte tilbage til klubben, så jeg mit navn med nr. 11 på, så historien endte ikke godt. Han (Mourinho red.) manglede respekt for mig, fortæller Martial i interviewet om Zlatan Ibrahimovićs overtagelse af nummer 9 tilbage i sæsonen 16/17.

Martial følte ikke han kunne sige noget til Mourinho i frygt for at virke respektløs overfor den nye manager, og i 17/18-sæsonen spillede Martial meget i den første halvdel, men nærmest ingenting i den anden halvdel efter, at Mourinho hentede Alexis Sánchez i vinterpausen.

– Jeg var den bedste på holdet i den første del af den sæson, og han hentede Alexis Sánchez, og derefter spillede jeg næsten ikke mere. Det var sæsonen for VM, og det kostede mig dyrt, især da det franske hold vandt VM. Jeg skulle have været der, fortæller Martial.

I interviewet langer Martial også ud efter Ole Gunnar Solskjær, som han kalder forræderisk. Grunden til dette er, at Solskjær ikke forsvarede Martial, mens franskmanden spillede med en skade.

– Folk ved det ikke, men jeg kunne ikke accelerere i fire måneder efter Covid-sæsonen. Manageren fortalte mig, at han havde brug for mig, så jeg spillede. Mit spil blev ikke godt af, at jeg ikke kunne accelerere og derfor fik jeg en del kritik af fansene. Manageren gad ikke fortælle det til medierne.

– Jeg tog det ret skidt, da jeg havde en følelse af uretfærdighed. Man ofrer sig for holdet, og bagved kulisserne bliver man afskediget. For mig er det nærmest forræderi. Det er alt, hvad jeg hader. Jeg kan bebrejdes for ting, men ikke for at være falsk, understreger Martial i interviewet.

Martial roser i interviewet Van Gaal, som han stadig har et godt forhold til, som en grundig manager, der tog sig tid til at se videoer af spilleren for at kunne hjælpe spilleren med sine præstationer.

Martial har spiller 270 kampe for Manchester United og scoret 79 mål.

Forrige artikel

Officielt: Weekendens PL-runde aflyses

Næste artikel
Luke Shaw i 3-1-sejren over Burnley på den næstsidste dag i 2021

M.E.N: Shaw døjer med drilsk fodskade

ANNONCE