Officielt: Weekendens PL-runde aflyses

Premier League melder ud i en pressemeddelelse, at weekendens runde aflyses grundet Dronning Elizabeths død.

Et møde fredag morgen fastslog, at man grundet respekt for Dronning Elizabeths død har valgt at aflyse denne weekends Premier League-kampe – dermed også Manchester Uniteds kamp søndag mod Crystal Palace.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi og vores klubber vil gerne hylde Hendes Majestæts lange og urokkelige tjeneste for vores land. Som vores længst siddende monark har hun været en inspiration og efterlader sig en utrolig arv efter et liv med dedikation, siger Richard Masters, administrerende direktør for Premier League.

– Dette er en enormt trist tid for ikke kun nationen, men også for de millioner af mennesker rundt om i verden, der beundrede hende, og vi tilslutter os sammen med alle dem, der sørger over hendes bortgang.

Det vides endnu ikke, om sørgeperioden i Premier League-forstand dækker over længere tid end weekendens Premier League-runde. I så fald vil det officielt blive meldt ud.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Målmandstalent lejes ud til danskerklub

Næste artikel

Anthony Martial langer ud efter tidligere managere

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
1
Share