At rejse er at leve

Efter at vi i de sidste 3½ år har modtaget henvendelser omkring billetter og rejser til Manchester, så kommer her den ultimative guide til at rejse…

Efter at vi i de sidste 3½ år har modtaget henvendelser omkring billetter og rejser til Manchester, så kommer her den ultimative guide til at rejse derover.

Rejsemåden

Det første man skal gøre op med sig selv er, hvordan man vil rejse.
Der er to måder:
A) Vil du købe en fuld pakke med hotel, kampbillet og flybillet hos et rejseselskab?
B) Vil du selv prøve dig frem og finde de 3 basale ting på egen hånd og derved spare penge?

Vælger du A, så behøver du ikke at læse denne guide, da rejseselskabet klarer tingene for dig.

Vælger du B, så kommer her et par ord om hvordan du klarer det.

Kampbilletten

Kampbilletten er jo sådan set det vigtigste.
Til Manchester Uniteds hjemmekampe bliver de først sat til salg et par uger før kampen. For at ansøge om billet til kampen er der følgende muligheder:
One United
For at ansøge så kræver det ofte, at man er medlem af klubbens ONEunited-medlemskab

Man kan dog alligevel ikke være sikker. Således kan de godt afvise en, hvis der er for mange ansøgninger og der bliver afholdt lodtrækning.

MUSCSB
Er du medlem af den skandinaviske supportterklub, MUSCSB, så kan du også ansøge om billet. Men værd opmærksom på, at fans som også er medlem af ONEunited får første prioritet til billetterne.
Se mere om dette på United.no

Sortbørs
Har man is i maven, så kan man forsøge sig på sortbørshandlen. Du kan være heldig at betale face value, altså normalpris. Du kan også risikere at punge op med en overpris. Dette er selvfølgelig ulovligt og vi kan derfor ikke opfordre til det.
Men vi kan da fortælle hvordan det fungerer.

Da det som sagt er ulovligt, så skilter billethajerne ikke med billetterne. Istedet kan de finde på at gå hen og spørge om du har en spare ticket(ekstra billet). Dermed fortæller de dig, at de har billet.

Prisen på en sortbørsbillet afhænger ofte af omstændighederne, efterspørgslen, din opførsel, dit accent og ikke mindst hvor lang tid der er til kampen.

Sortbørs på nettet
På nettet kan du finde sortbørshajer, som kræver flere tusinde kroner for en kampbillet. De siger selv at de er lovlige, men nej det er de ikke og myndighederne er på evig jagt efter dem.

OldTrafford.dk kan ikke hjælpe med at anskaffe billetter, da vi ingen officiel forbindelse har til Manchester United.

Fly

SAS har 2-3 afgange til Manchester om dagen fra København. Bestiller du på det rette tidspunkt, hvor der stadig er de billigste tilbage, så kan du komme derover for omkring 1200 kroner t/r.
British Airways har i samarbejde med Sun Air en rute fra Billund.

Du kan også rejse med SAS, British Airways, Ryanair, Easyjet eller Sterling til London og så tage videre med enten fly eller tog.

Du kan også tage fra Hamburg til Manchester, hvis du bor tæt på grænsen. Det kan ofte godt betale sig, har vi ladet os fortælle.
KLM og Lufthansa flyver ligeledes til Manchester via Amsterdam og Frankfurt.

Hoteller

Det kan anbefales at finde et hotel i Manchester Centrum, hvis du gerne vil se lidt af Manchester. Find et hotel nær Piccadilly Gardens, så er du lige i centrum med en kæmpe forretningsgade, et storcenter og en kæmpe banegård lige i nærheden.
Fra Piccadilly Gardens kan man på flere måder tage ud til Old Trafford bl.a. med sporvognen(The Tram).

På kampdagen
Lidt en sidste ting. Glem alt om tage ind på Old Trafford længe før kampstart. Brug istedet tiden udenfor stadion, hvor der allerede 3-4 timer før kampen er masser af stemning.
Hvis ud kampbillet, så er det et must at tage ind på Bishops Blaize ved krydset mellem Chester Road & Sir Matt Busby Way. Du kan ikke få nogen bedre stemning end dér. Men øv dig lige på Uniteds sange inden 😉

Forrige artikel

Glazer: Ingen grund til bekymring

Næste artikel

Kleberson langer ud efter Fergie

ANNONCE