Brud på dopingregler: UEFA straffer to United-spillere

Manglende samarbejde og dårlig opførsel efter Europa League-finalen koster for Manchester United. Phil Jones får to spilledages karantæne fra europæiske kampe, og Daley Blind en bøde.

Manchester United må undvære Phil Jones i Super Cuppen mod Real Madrid og i sæsonens første Champions League-kamp. UEFA tildeler forsvarsspilleren karantæne samt en bøde på 5.000 euros, fordi han behandlede officials fra antidopingkontrollen dårligt efter Europa League-finalen i maj. 

I samme ombæring får Daley Blind en bøde – også på grund af manglende samarbejdsvillighed efter kampen i Stokholm. 

Jones, som tilbragte hele finalekampen på bænken, straffes angiveligt for grimt sprog overfor dopingkontrollen. Og Blind var modstræbende overfor den ufrivillige test, fordi han hellere ville juble med sine holdkammerater. Det melder troværdige Manchester Evening News.

Ingen dopede United-spillere 

Der er intet, der tyder på, at nogle af Jose Mourinhos spillere er skyldige i at have brugt doping. 

Den uheldige episode opstod, fordi Phil Jones og Daley Blind gerne ville være en del af et “Pray For Manchester”-holdbillede i kølvandet på terrorangrebet i hjembyen to dage forinden. Billedet blev taget i omklædningsrummet, samtidig med at de to defensivspillere blev bedt om at udføre tests. 

Det skriver Manchester Evening News, der også mener at vide, at Manchester United er “rasende” over afgørelsen. Endnu er ingen officielle udmeldinger kommet fra klubben, og det er også uvist, om de anker dommen. 

 

 

Forrige artikel

1. episode af OldTrafford.dk Podcast

Næste artikel

Tirsdagens transferrygter

ANNONCE