Brud på dopingregler: UEFA straffer to United-spillere

Manglende samarbejde og dårlig opførsel efter Europa League-finalen koster for Manchester United. Phil Jones får to spilledages karantæne fra europæiske kampe, og Daley Blind en bøde.

Manchester United må undvære Phil Jones i Super Cuppen mod Real Madrid og i sæsonens første Champions League-kamp. UEFA tildeler forsvarsspilleren karantæne samt en bøde på 5.000 euros, fordi han behandlede officials fra antidopingkontrollen dårligt efter Europa League-finalen i maj. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I samme ombæring får Daley Blind en bøde – også på grund af manglende samarbejdsvillighed efter kampen i Stokholm. 

Jones, som tilbragte hele finalekampen på bænken, straffes angiveligt for grimt sprog overfor dopingkontrollen. Og Blind var modstræbende overfor den ufrivillige test, fordi han hellere ville juble med sine holdkammerater. Det melder troværdige Manchester Evening News.

Ingen dopede United-spillere 

Der er intet, der tyder på, at nogle af Jose Mourinhos spillere er skyldige i at have brugt doping. 

Den uheldige episode opstod, fordi Phil Jones og Daley Blind gerne ville være en del af et “Pray For Manchester”-holdbillede i kølvandet på terrorangrebet i hjembyen to dage forinden. Billedet blev taget i omklædningsrummet, samtidig med at de to defensivspillere blev bedt om at udføre tests. 

Det skriver Manchester Evening News, der også mener at vide, at Manchester United er “rasende” over afgørelsen. Endnu er ingen officielle udmeldinger kommet fra klubben, og det er også uvist, om de anker dommen. 

 

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

1. episode af OldTrafford.dk Podcast

Næste artikel

Tirsdagens transferrygter

Relaterede artikler
Omari Forson
Gå til siden

Overblik: Ungdomsholdene

Her i landsholdspausen tager vi en status for U21- og U18-holdet, for at se, hvordan de klarer sig i denne sæson og hvem man skal holde øje med.
Gå til siden

Eriksen: Jeg mangler lige en kasse

Manchester Uniteds midtbaneprofil, Christian Eriksen, gav for nyligt et interview, hvor han bl.a. løftede sløret for, hvordan stemningen er i omklædningsrummet.
Gå til siden

Europa League: Hvem er FC Sheriff?

Manchester United deltager som bekendt i dette års Europa League. OldTrafford.dk tager i en artikelserie et kig nærmere på de tre øvrige klubber i gruppespillet, der byder på møder med Real Sociedad, FC Sheriff og Omonia Nicosia.
ANNONCE
Total
0
Share