1. episode af OldTrafford.dk Podcast

Det er med stor glæde, at vi i dag kan præsentere det nyeste tiltag på sitet.

Fra i dag og i løbet af de næste mange uger, vil vi hver mandag udsende vores podcast, lavet, produceret og optaget af to vores egne skribenter. Mathias Helbo Pedersen agerer vært, og Svante Wettergren er tilrettelægger, lydtekniker og ekspertkommentator.

De første afsnit af podcasten bliver optaget i Svantes stue, så måske vil I indimellem høre en øl blive åbnet, en sirene, der kører forbi, eller en stol, der knirker lidt for meget.

Vi håber, I vil tage godt imod det nye tiltag, og vi vil inden længe oprette en tråd på OldTrafford.dk’s debatforum, så I kan fortælle os jeres ærlige mening og komme med kritik, debatforslag og hvad I ellers har på hjertet.

I løbet af de første seks episoder gennemgår vi seneste sæsons top seks i Premier League, og første afsnit handler kun om United. I løbet af fem kvarter gennemgår vi seneste sæsons op- og nedture, pre-season, offentliggjorte transfers og forventningerne til den kommende sæson. Det gør vi i selskab med to af OldTrafford.dk’s bedste skribenter, Peter Miles og Peter Hasle.

Næste afsnit, der forventes at udkomme mandag d. 7. august, handler om seneste sæsons nummer 5, Arsenal.

Vi afventer stadig iTunes godkendelse, så derfor er de første afsnit kun på SoundCloud.

 

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Matic lykkelig over United-skifte

Næste artikel

Brud på dopingregler: UEFA straffer to United-spillere

ANNONCE