Hvad er dine forventinger til den kommende sæson? Fire medlemmer fra OldTrafford.dk deler deres tanker

En ny og spændende sæson står for døren. I den forbindelse deler fire medlemmer af OldTrafford.dk deres personlige forventninger til den kommende sæson.

Erik ten Hags første sæson ved roret i Manchester United var mildt sagt begivenhedsrig. Den bød både på en afsked med Ronaldo, klubbens største nederlag i Premier League nogensinde og en Carabao Cup-titel – blot for at nævne noget af det.

Hvad kan vi så forvente os af den kommende sæson? Det giver fire medlemmer af OldTrafford.dk’s redaktion her et bud på.

Ásbjørn Nielsson Nattestad, skribent

Jeg forventer en god og spændende sæson for United.

Jeg ser for mig, at Arsenal kommer til at skuffe. Jeg tror på, at vi kommer til at kæmpe med om mesterskabet, og at vi kommer i kvart- eller semifinalen i Champions League. Derudover tror jeg, at vi vinder én af pokalturneringerne, mens vi bliver slået rimelig hurtigt ud i den anden.

Mount bliver en god og vigtig spiller for os. Onana og Højlund kommer til at give holdet meget, selvom jeg dog ikke tror, at Højlund får 10+ mål.

Jesper Provstgaard Kristiansen, skribent

Jeg er forsigtig optimist på et mesterskab, men erkender også, at de støjende naboer er favoritter. Dog virker deres trup en smule smallere i år end sidste år på nuværende tidspunkt. I min optik er vi lige så meget førsteudfordrer som Liverpool og Arsenal – mindst.

Jeg tror, vi vinder en cup-pokal og kommer som minimum i kvartfinalen i Champions League. Champions League kræver dog lidt held i lodtrækningen, men vi er p.t. blandt de bedste otte hold i Europa. De optimistiske mesterskabsdrømme skal ses i lyset af Erik ten Hags større erfaring med Premier League, et usædvanlig godt transfervindue, og så virker hele holdet til at trække i samme retning – både på og uden for banen.

De nøje udvalgte indkøb i det stærke transfervindue giver en langt større mulighed for fleksibilitet indenfor Erik ten Hags system, og det, tror jeg, bliver nøglen til succesen i år. F.eks. giver Onanas styrker med fødderne noget ekstra i forhold til fleksibilitet i opspillet, da han er ganske glimrende både i det korte og lange spil.

Årets mulige gennembrud: Alejandro Garnacho eller Antony.

Årets mulige skuffelse: Aron Wan-Bissaka.

Selver Elezović, redaktør

Jeg tror, at vi kommer til at se et mere sammenspillet United-hold end i sidste sæson, som Erik ten Hag brugte på at implementere sine idéer. Det har han gjort nu.

Derudover er truppen blevet styrket med André Onana, Mason Mount og Rasmus Højlund. Selvom jeg har min tvivl om Mounts kvaliteter, og om Højlund kan udfolde sit talent i sin første sæson, så er det tre spillere, der fuldstændig køber ind på Erik ten Hags filosofi, hvilket jeg tror vil give udbytte på banen.

Jeg ser os ikke vinde mesterskabet i år. Det gør jeg primært ikke, fordi Manchester City simpelthen er for stærke, og vi mangler en ekstraordinær topangriber, der kan garantere os 15-20 mål. Ja, vi har Marcus Rashford, som kan lave det antal mål. Men han har det svært som frontangriber mod hold, der står længere tilbage på banen. Samtidig tror jeg ikke, vi skal regne med, at Højlund banker dem ind på samlebånd i sin første sæson.

Jeg tror dog, at vi kommer til at spille med i toppen og være blandt de fire bedste. Selvom jeg ikke tror på et mesterskab, ser jeg United spille med om begge pokalturneringer, som vi gjorde det i sidste sæson.

I Europa tror jeg stærkt på, at vi kan nå en kvartfinale i Champions League. Hvis lodtrækningerne flasker sig vores vej, kan jeg endda se os ende i en semifinale.

Thobias Lisby Hermannsen, skribent

Erik ten Hag gennemførste sin første sæson i Manchester United med bravour, hvis du spørger mig. Han besteg flere vanskelige bjerge. Han satte truppens anfører, Harry Maguire, af holdet, han tog det store opgør med Ronaldo, og han formåede at holde truppens snude lige i sporet på trods af smertelige nederlag mod bl.a. Brentford og Liverpool.

De sværeste prøvelser har Erik ten Hag derfor allerede overvundet. Samtidig har han fået de spillere, han ønskede sig denne sommer. Det gør mig meget forventningsfuld til den kommende sæson.

Jeg er dog primært forventningsfuld i forhold til vores spillemæssige udtryk. Her tror jeg virkelig, at vi har rykket os gevaldigt. Jeg håber, at vi i højere grad kan dominere kampe mod de store hold. Hjemmekampen mod Tottenham i oktober sidste år samt udekampen mod FC Barcelona i Europa League er gode eksempler på det. Det skal vi også kunne mod Manchester City og Arsenal, hvis vi skal gøre os forhåbninger om et mesterskab i de kommende år. Det forventer jeg at se i de indbyrdes opgør mod dem i denne sæson.

Mount og Højlund er stærke signings, men Onana kommer til at ændre vores udtryk radikalt. Det er hovedsagligt på grund af ham, at jeg tror, at vi kommer til at se et forvandlet United-mandskab til den kommende sæson.

Dog tror jeg ikke, at det bliver i denne sæson, at vi ender øverst på skamlen i de store turneringer. På dette punkt, tror jeg, at sæsonen kommer til at minde meget om sidste sæson. Vi ender i top fire, men vi kommer ikke for alvor til at udfordre Arsenal og City. Vi gør os bemærket i Champions League men leger stadig ikke med, hvor det bliver rigtig sjovt. Så det skal være i de to pokalturneringer, hvis vi skal vinde noget metal.

Sommerens transfervindue har generelt givet mig ro i maven. For første gang i mange år, ligner det, at der har været en klokkeklar plan for ind- og udgange. For mig er det et kæmpe sundshedstegn, og samtidig vidner det om, at der er stor opbakning i klubben til Erik ten Hag som manager. Giv ham et par år mere i klubben og vi vinder et mesterskab!

Hvad er dine forventninger til den kommende sæson? Det vil vi meget gerne høre her på OldTrafford.dk. Giv derfor gerne din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. 

2 kommentarer
 1. Jeg forventer:
  – Top 4
  – At vi kommer langt i de hjemlige pokaler
  – Vi kommer videre fra gruppespillet i CL
  – At vi ikke har så mange håbløse pointtab, mod midterhold og nedaf, og heller ikke smider sikre sejre ud af vinduet
  – Vi kommer til at dominere kampene mere, end vi tidligere har gjort
  – At vi scorer flere mål, og Bruno får flere assist og mål i år

 2. Kan kun tilslutte mig OHs forventninger i den kommende sæson.

  En enkelt tilføjelse dog, at vi “dræber” de kampe langt tidligere vi havde så svært ved i sidste sæson, alene dette vil generere 12-15 point hvis ikke flere.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

OFFICIELT: Uniteds nummer 17 solgt

Næste artikel
Mason Greenwood mod Brentford

Ved Konami noget vi ikke gør?

ANNONCE