Kampprogrammet offentliggøres i morgen – sådan sikrer du dig billetter gennem os

OldTrafford.dk råder, som en del af den officielle skandinaviske supporterklub, over sæsonkort til Old Trafford. Her er alt, du skal vide om, hvordan du får tilgang til vores billetter.

Foto: Stu Forster/Getty Images

Tirsdag d. 18. juni kl. 10:00 offentliggøres Premier Leagues kampprogram for 24/25-sæsonen. Det betyder samtidig også, at vi på denne dag, gennem MUSCS (den officielle skandinaviske supporterklub, åbner op for salg af billetter til Old Trafford for den kommende sæson.

Til kampene i Premier League råder vi over 500 faste pladser. Til hjemmekampene i cupturneringerne har vi færre billetter (35 til Carabao Cup, 89 til FA Cup og 116 til Europa League).

De sidste par år er 20% af alle billetter til hele sæsonen allerede blevet solgt på første dag. Så det er en god idé at være hurtigt ude af starthullerne!

Her er alt, du skal vide om køb af billetter til Old Trafford gennem Supporterklubben.

Nødvendige medlemsskaber

Først og fremmest, skal du være medlem af Supporterklubben, da adgang til vores sæsonkort udelukkende er et tilbud til vores medlemmer. Der er flere forskellige former for medlemsskaber, men som minimum skal du have et “turmedlemsskab”, som årligt koster 150 norske kroner (97,65 DKK). Det gælder alle rejsende.

Derudover er det også påkrævet, at alle rejsende har et medlemsskab hos Manchester United, da du ellers ikke kan få overført billetten. Det billigste medlemsskab er et såkaldt “forwarding membership”, som blot gør det muligt at få overført billetter. Dette medlemsskab koster 20 britiske pund og gælder for én sæson. Dette medlemsskab kan også købes gennem Supporterklubben, når du bestiller din rejse.

Medlemsskabstyperne, der er nævnt ovenfor, er minimumskravet og kan købes via “Min Manchester-tur”, når du registrerer de rejsende. De giver dig ingen andre rettigheder end at kunne bruge Supporterklubbens kampbilletter, og at de derefter overføres til dig personligt via medlemskabet i MUFC England. Andre typer medlemskaber kan give dig flere rettigheder. Læs mere om Supporterklubbens typer af medlemskaber her, og hos MUFC England her.

Hvor og hvornår?

Salget foregår på udelukkende på United.no.

Tidsplan tirsdag d. 18. juni

Klokken 10.00: Offentliggørelse af kampprogrammet på United.no.

Klokken 12.00: Start på ansøgningsperiode for kampene mod Liverpool og Manchester City. Ansøgningsperioden varer resten af dagen, og svar på ansøgning gives inden klokken 16.00 dagen efter (onsdag 19. juni). Bemærk følgende:

  • Ved ansøgning skal navnene på alle ansøgere indtastes straks.
  • Ansøgninger hvor det samme navn optræder i mere end én ansøgning vil blive slettet.
  • Udgangspunktet er, at man ikke kan få adgang til begge kampe.
  • De færreste ansøger om kampbilletter i kombination med hotel eller hotel + fly, så et tip er at ansøge om dette for at øge chancen.

Klokken 13.00: Salg for alle andre kampe åbnes (bortset fra dem der kolliderer med planlagte cuprunder). Bemærk følgende:

  • Personen, der bestiller, skal være over 18 år og medlem af Supporterklubben.
  • Man har en uge til at registrere alle rejsende.
  • Enhver manglende medlemskab for de rejsende kan købes nemmest på “Min Manchester-tur” ved registrering efter gennemført bestilling.

Kl 18.00: Kundetelefonen lukker, men vi er tilgængelige resten af aftenen via vores kontaktformular på Support.

Tilkøbsmuligheder

Du har mulighed for at kombinere kampbilletten med fly + hotel. For danske fans er det ofte ikke relevant at kombinere med fly, da vi udelukkende tilbyder flyrejser fra Norge.

Du kan dog også blot tilkøbe hotel. Her tilbyder vi gode priser på overnatninger på Holiday Inn Express, Crowne Plaza, og Holiday inn. Du støtter samtidig Supporterklubben, når du bestiller gennem os.

Slutteligt er det naturligvis muligt udelukkende at købe kampbilletter uden tilkøb af fly og/eller hotel.

Læs mere om dine muligheder her.

Hvor på Old Trafford får jeg billet til?

Supporterklubben har over 500 faste pladser på Old Trafford. Herunder kan du se, hvor på stadion Supporterklubben har billetter. Hvis du køber tilfældige billetter, bliver du placeret i en hvilken som helst af blokkene, som supporterklubben har billetter til.

Bemærk: Rejsegrupper på fire personer og flere kan i sjældne tilfælde blive nødt til at blive delt op i to eller flere grupper inden for samme tribuneområde. Ingen vil sidde alene, og rejsegrupper med børn prioriteres med henblik på at undgå at blive splittet.

Oversigtskort over vores billetter til Old Trafford kan ses her. Prisoversigt kan ses her.

Yderligere informationer

Du kan læse alle retningslinjer om medlemskaber, og hvilke fordele og muligheder du har lige her.

Forrige artikel

Årets spiller? Redaktionen peger på tre forskellige spillere

Næste artikel

EM2024: Smed United guld på gaden?

ANNONCE