Årets spiller? Redaktionen peger på tre forskellige spillere

Tre forskellige navne bliver nævnt som sæsonens bedste United-spiller. Der er dog enighed blandt to af OldTrafford.dk’s skribenter.

Foto: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Sæsonen er ovre. Derfor kigger fire medlemmer af OldTrafford.dk i løbet af fire dage tilbage og kårer individuelt sæsonens kamp, spiller, mål og øjeblik. I denne artikel er det sæsonens spiller, der skal udpeges.

Jesper Provstgaard Kristiansen, skribent 

Diogo Dalot 

Diogo Dalot er min sæsonens spiller. Ingen har været perfekte på nogen måde og man kan sagtens finde dårlige præstationer fra den portugisiske back. Men han har i min optik haft det højeste bundniveau over hele sæsonen. Plus at hans udvikling både i spillet og betydning for holdet er vokset, og dét synes jeg skal anerkendes.

Steffen Jønsson, skribent  

Alejandro Garnacho

Det sikre valg ville nok være én af vores to portugisere, der begge har fortjent en sådan kåring. Men jeg går den anden vej og peger på Alejandro Garnacho, som næsten har spillet alle kampe og knokler så sindssygt hårdt begge veje. Det er nok heller ikke tilfældigt, at flere af Uniteds pointtab er sket efter, han er blevet skiftet ud. Her kan Coventry-, Liverpool- og Chelsea-kampen nævnes som eksempler.

Ásbjørn Nielsson Nattestad, skribent 

Bruno Fernandes 

I en dårlig sæson var han en spiller, der viste sin kvalitet. Han er en “high risk – high reward”-spiller og derfor mister United ofte bolden, efter han har haft den. Men vi havde nok ligget tæt ved nedrykningsstregen, hvis han ikke havde været med. Vil dog også fremhæve Maguire, der måske kunne få hæderen.

Thobias Lisby Hermannsen, redaktør 

Diogo Dalot

Jeg har virkelig været imponeret over ham gennem hele sæsonen, hvor han har udviklet sig til at blive en af de bærende kræfter på Uniteds hold. Han har været ekstremt pålidelig og er den markspiller med flest minutter i benene. Hvad skulle vi have gjort uden ham?

Han har fået bygget flere facetter på sit spil og har blandt andet været fremragende i Uniteds opbygningsspil, hvor han uproblematisk kan træde ind centralt på midtbanen. Samtidig synes jeg også, at han er blevet mere koncentreret defensivt. Det lover godt for fremtiden.

Hvem er sæsonens bedste spiller?
173 votes
Forrige artikel

Stor renovering af Carrington

Næste artikel

Kampprogrammet offentliggøres i morgen - sådan sikrer du dig billetter gennem os

ANNONCE