Ugens talent: Dylan Levitt

Manchester United har i denne uge givet en professionel kontrakt til det unge stortalent Dylan Levitt, som har været en af nøglespillerne på det u18-mandskab, der har vundet ligaen i år. Han har sammen med makker James Garner været en stærk duo inde centralt på midtbanen, og er altså nu belønnet for den flotte udvikling og gode sæson.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

17-årige Levitt har scoret fire mål i løbet af sæsonen, og er fast inventar på det walisiske u19-landshold. Han har allerede en god del erfaring med landsholdet, hvor han har været med til u17-EM og har vundet Victory Shield med Wales.

Styrker
Han er blevet sammenlignet med Paul Scholes, og det er da også til at se hvorfor. Levitt er eminent i pasningsspillet, både de små hurtige kombinationer og de længere sideskift. Han har en fantastisk højrefod, og har en rigtig høj sikkerhed i sine pasninger.

Hans blik for spillet er stærkt, og han ved hvornår det er bedst at holde spillet kørende og hvornår der skal sendes en bold frem i banen for at skabe chancer. Han har skabt en del chancer i løbet af sæsonen, da hans evne til at se spillet og se chancerne er bedre end de flestes.

Dylan Levitt har primært været anvendt som 8’er i sæsonens løb, med kampe som 10’er. Han er stærk i den rolle som 8’er, da han arbejder begge veje, og han dækker det meste af banen med sit store løbepensum.

Ting at arbejde med
Hans hovedspil kan forbedres, ligesom han de kommende år skal arbejde lidt med styrken i overkroppen, hvis han skal ind og kæmpe med store stærke folk på midtbanen i Premier League.

Men husk, det er hans første år som u18-spiller i år, og han har masser af tid foran sig. Næste år vil han absolut være en nøglespiller i Kieran McKennas kamp for at genvende u18-titlen, ligesom det må forventes at han får en del kampe omkring u23-holdet og i de europæiske u19-kampe.

Et er dog sikkert. Hvis Levitt kan holde sig fri af alvorlige skader og fortsætte sin fine udvikling, er han indenfor to år en af de spillere der banker kraftigst på døren hos Jose Mourinho i kampen om spilletid i Premier League. Den unge waliser er en fremtidens mand på midten i United.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal nærmer sig nyt job

Næste artikel

Pogba: Jeg bedømmes anderledes

Relaterede artikler
Omari Forson
Gå til siden

Overblik: Ungdomsholdene

Her i landsholdspausen tager vi en status for U21- og U18-holdet, for at se, hvordan de klarer sig i denne sæson og hvem man skal holde øje med.
Gå til siden

Eriksen: Jeg mangler lige en kasse

Manchester Uniteds midtbaneprofil, Christian Eriksen, gav for nyligt et interview, hvor han bl.a. løftede sløret for, hvordan stemningen er i omklædningsrummet.
Gå til siden

Europa League: Hvem er FC Sheriff?

Manchester United deltager som bekendt i dette års Europa League. OldTrafford.dk tager i en artikelserie et kig nærmere på de tre øvrige klubber i gruppespillet, der byder på møder med Real Sociedad, FC Sheriff og Omonia Nicosia.
ANNONCE
Total
0
Share