Mkhitaryan kan være tilbage torsdag

Uniteds Henrikh Mkhitaryan kan være tilbage mod Zorya i Europa League på torsdag. Zlatan forventes at blive sparet.

Forud for en landskamp mod Danmark pådrog Mkhitaryan sig en lægskade i aktion for Armenien. Midtbanespilleren spillede siden en enkelt halvleg i derbyet mod City, og siden har han ikke været med.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Nu skriver Manchester Evening News, at armenieren skulle være klar igen, og han vil være at finde i Uniteds trup torsdag aften. Manchester Evening News skriver yderligere, at Zlatan Ibrahimovic har fået et par fridage af José Mourinho.

Luke Shaw og Anthony Martial har begge været fraværende med skader i de seneste to kampe, og det ligner heller ikke, at de bliver klar til torsdag. Daley Blind har gjort det pænt som erstatning for Shaw, og Rashford ligner indtil videre en fuldgod erstatning for Martial.

Værst ser det dog ud for Phil Jones. Den skadesplagede forsvarer blev ramt af en knæskade forud for opgøret mod Feyenoord. De første meldinger lød, at englænderen ville være klar i midten af oktober, men The Sun skriver, at det er værre, end først antaget, og at Jones har flere uger til et comeback.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Ferdinand: Rooney vil kæmpe videre

Næste artikel

Januzaj ude i seks uger

ANNONCE