Overvejer du også at flytte til Manchester?

Jeg sidder ude på min altan, klokken er 16.05 fredag d. 9. maj.

Det er lidt vemodigt at tænke på, at mit ophold i Manchester snart er slut, men omvendt glæder jeg mig også helt enormt til at komme hjem til Danmark og med hverdag med familie, mine venner og et stykke rugbrød med roastbeef, remoulade og peberrod.

Mens jeg har blogget for OldTrafford.dk, har jeg modtaget en del henvendelser og spørgsmål fra folk, der gerne vil følge mit eksempel og flytte til Manchester.

Jeg har prøvet at svare alle så godt jeg kunne, men jeg har tænkt mig at lave denne sidste blog til en slags FAQ, så det i fremtiden forhåbentligt kan hjælpe andre mht. de spørgsmål, man måtte have.

Det første, jeg mener, du bør få på plads inden, man flytter er økonomi. Jeg var selv så privilegeret, at jeg havde en kontakt, som fik mig ind i en virksomhed allerede inden, jeg var flyttet. Jeg forlod dog jobbet igen efter ca. tre måneder, men jobbet udgjorde en startbase for mig.
Det er dog ikke alle, der vil kunne sikre sig et job fra Danmark, så mit råd vil derfor være, at du lægger penge til side, som svarer til ca. to måneders løn, så du har lidt at løbe på.
Når du søger efter jobs, kan du bruge sider som reed.co.uk eller monster.co.uk. Der findes utallige jobsider, så hvis man søger efter ”jobs manchester” på google, skulle der være muligheder nok.

En anden mulighed er, at gå rundt og spørge på fx pubs. Jeg har arbejdet på pubben the Old Nags Head i godt et halvt år, og dette fik jeg ved at spørge, en dag jeg var derinde og få en pint.
Jeg har ligeledes arbejdet på Old Trafford i ca. samme periode, og dette job søgte jeg gennem hjemmesiden, hvor du finder jobsektionen, hvis du leder lidt.

Et andet emne, som der er blevet spurgt meget ind til, er bolig. Min kæreste og jeg bor i Beetham Tower, og jeg tør godt love, at du kan finde et billigere alternativ. Jeg kan varmt anbefale vores egen udlejer thornleygroves.co.uk. Jeg fandt denne udlejer på zoopla.co.uk, men af andre alternativer kan nævnes rightmove.co.uk og primelocation.com.

Du skal dog være opmærksom på, at desto tættere du bor på centrum, desto højere council tax, hvilket er et beløb, som kan betales månedligt, og som for vores vedkommende har udgjort godt 1.000 pund om året.

Det er svært at komme med de store anbefalinger, hvad angår bank, telefonselskab, internetudbyder osv. De forskellige selskaber kører hele tiden med forskellige kampagner, som man også kender det fra Danmark, så det vil være op til den enkeltes behov, at finde frem til den bedste aftale. Jeg har selv benyttet mig af Barclays (bank), 3 (mobil), Supanet (internet) og Sky (TV). Hvis man ønsker fodboldkanalerne stiger prisen dog betydeligt!

Her til sidst vil jeg sige mange tak til dem, som har fulgt med på bloggen og er kommet med kommentarer. Specielt tak til de danskere, som har valgt at lægge vejen forbi The Old Nag’s Head i løbet af året.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rygte: Sagna på Uniteds ønskeliste

Næste artikel

Van Gaal: RvP en fantastisk anfører

ANNONCE