Ungdomsduo rygtes væk

Ifølge Sky Sports skulle de to unge forsvarsspillere Tyler Blackett og Guillermo Varela være på vej væk fra Manchester United

Selvom José Mourinho har understreget, at han gerne vil satse på de unge spillere i Manchester United, kunne noget tyde på, at han hermed ikke mener dem allesammen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den karismatiske portugiser har i varme vendinger omtalt de to 18-årige spillere Timothy Fosu-Mensah og Axel Tuanzebe, som begge vil få deres chancer i de kommende år.

Læs også: Borthwick-Jackson vil imponere Mourinho

Ikke alle er dog lige så heldige. I hvert fald Sky Sports søndag, at Tyler Blackett, 22, og Guillermo Varela, 23, ikke træner med de øvrige førsteholdsspillere, hvilket ifølge det engelske medie er et signal om, at de er på vej væk.

Læs også: Blackett: Svært for unge i United

Blackett gjorde sig især bemærket under Louis van Gaals første sæson som United-træner, hvor det blev til 11 førsteholdskampe. Han blev dog udlejet til Celtic i den forgangne sæson.

Varela kom til “de røde djævle” tilbage i 2013, men det var først efter en sæson på U21-holdet og et udlån til Real Madrids B-hold i forrige sæson, at han sidste år debuterede for United, ligeledes med 11 kampe under selen.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

- Pogba er vanvittigt overvurderet

Næste artikel

Smalling: Vigtigt med god start

ANNONCE