Journalister stemmer i kor: Casemiro nærmer sig United

Flere anerkendte journalister melder torsdag eftermiddag, at Casemiro ligner en mand, der snart trækker United-trøjen over hovedet.

Siden Michael Carrick gik på pension, er det for alvor aldrig lykkedes Manchester United at erstatte ham og hente en verdensklasse 6’er, men skal man tro flere anerkendte journalister, har man nu fundet en af de bedste, der findes i Real Madrids Casemiro.

Den 30-årige brasilianer leder ifølge The Telegraphs Jason Burt efter en ny udfordring efter at have vundet alt, der kan vindes med Real Madrid, siden han skiftede dertil i 2013. Og her er United anset som hans næste favoritdestination.

Burt melder også, at Manchester United forventes at betale et sted imellem 50 og 60 millioner pund for Casemiros ydelser. Dertil kommer også en heftig lønpakke.

De spanske medier Marca og El Chiringuito melder også, at Manchester United har sendt et “meget lukrativt” tilbud afsted mod Casemiro, blandt andet med tanke om, at han skal starte inde på Old Trafford mandag mod Liverpool.

Afslutteligt rapporterer talkSPORT’s Alex Crook, at brasilianeren har besluttet sig for at tage til Manchester United, man afventer et formelt bud, og at det ligner, at det kommer til at ske.

Det skal dog understreges: Der er endnu ingen done deal, ingen here we go, men det ligner, at noget skal gå galt, hvis United ikke skal købe Casemiro inden vinduet lukker i.

Forrige artikel

Skotsk skulptør skal lave Jimmy Murphy-statue

Næste artikel

Finansmedie: Amerikansk kapitalfond er interesserede i at købe United

ANNONCE