Ornstein: Ten Hag øjner januarindkøb

I mellemtiden er Murtough, Arnold og Joel Glazer dog mest fokuserede på sommerens transfervindue.

Erik ten Hag ønsker at tage de næste skridt i sin genopbygning af Manchester United med indkøb allerede i januar måneds transfervindue, skriver David Ornstein i The Athletic.

Den hollandske manager vil være tilfreds med, hvad han har set fra sine nyindkøb i starten af denne sæson, og ifølge Ornstein så er flere af dem – Anthony, Martinez og Malacia blandt andet – også nogle, som Ten Hag har gjort meget for at overbevise ledelsen om.

Det stiller Ten Hags beslutningsevner godt, når de næste skridt skal tages, men David Ornstein tilføjer også, at klubben brugte mere end 200 millioner pund denne sommer, hvilket var mere end først planlagt. Det kan få betydning for, hvad der er plads til at fyre af til januar.

Direktørerne John Murtough og Richard Arnold samt Glazer-familien ser sommerens transfervindue som den bedste mulighed for at forstærke Ten Hags mandskab yderligere.

Manchester United er generelt sparsomme med at bruge penge i januar, hvor Bruno Fernandes lyser klarest som seneste eksempel på en succesfuld transfer.

Forrige artikel

Elanga blandt de 40 nominerede til Golden Boy

Næste artikel

Talent melder fra til landshold - vil fokusere på klubben

ANNONCE