Talent melder fra til landshold – vil fokusere på klubben

Irakiske Zidane Iqbal har meldt fra til sit lands kommende kampe, da han blive i England for at komme tættere på startopstillingen.

Den irakiske landsholdsdirektør, Madhi Karim, har meddelt, at hverken Zidane Iqbal eller Ali Al Hammadi er en del af landsholdet i disse dage, da de begge ønsker at fokusere på deres klub.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Iqbal har valgt at blive i Manchester United, mens mange af holdkammeraterne er taget på landsholdstjeneste som f.eks. Harry Maguire og Luke Shaw, der begge er udtaget for England. Med de mange spillere afsted, får de tilbageværende spillere mulighed for at imponere Erik ten Hag, og den chance har Iqbal nu valgt at tage.

Den 19-årige spiller gjorde en god figur på Manchester Uniteds tur til Thailand og Australien, men har været langt fra spilletid for førsteholdet i de gældende kampe i denne sæson.

Zidane Iqbal har spillet en officiel kamp for Manchester United, da han kom ind mod  Young Boys i sidste års Champions League.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

Ornstein: Ten Hag øjner januarindkøb

Næste artikel

Overblik: United-spillere udtaget til landsholdstjeneste

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
1
Share