Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.

Søndag tweetede Sky Sport, at man i den sportslige ledelse i Manchester United seriøst overvejede at ophæve Cristiano Ronaldos kontrakt, hvis spillerens attitude ikke blev forbedret. Tweetet blev efterfølgende slettet og blev af avisen M.E.N. stemplet som “fake news”.  Men i dag er skriverierne taget til i den engelske presse om Ronaldos situation i klubben.

Hos både stab og spillere i omklædningsrummet, stiller flere og flere spørgsmålstegn ved Ronaldos indstilling og unavngivne kilder fortæller, at flere spillere simpelthen håber, han skifter væk fra klubben inden transfervinduet lukker.

Flere fans på Twitter er også begyndt at vende sig mod den portugisiske superstjerne, da han gik direkte i omklædningsrummet uden at sige tak for kampen til hverken fans, træner og spillere. Flere mener, at det er på tide, at Ronaldos synlige opførsel får konsekvenser for ham og, at det ikke kan hurtigt nok.

Ligeledes skriver The Athletic i dag, at Ronaldo skulle være utilfreds over Erik ten Hags høje pres i kampene og at spilleren er begyndt at spise alene i klubbens kantine, hvilket flere medier rapporterer om i dag.

Overskrifterne er begyndt at minde umiskendeligt meget om sidste sæsons overskrifter. I dag har man kunnet læse om et stort skænderi i klubben to dage før Brentford-kampen og at tilliden til Harry Maguire som anfører har lidt flere knæk på det seneste.

Klubben har ikke udtalt sig om Ronaldos situation efter, at overskrifterne er begyndt at hobe sig op i går og i dag.

Forrige artikel

Medier: James Garner sat til salg

Næste artikel

Medier: Birmingham tæt på leje af Hannibal

ANNONCE