Ten Hag: Vi må kontrollere spillet bedre

– – Vi vil gerne spille proaktiv fodbold, hvor vi tager initiativ og er offensive. Det var hvad vi gjorde i store dele af kampen, men man skal også kontrollere kampen, og det gjorde vi ikke.

Manchester Uniteds nye manager var ikke tilfreds efter holdet smed en 2-0 føring ved pausen, da de lørdag spillede 2-2 med Aston Villa.

– Første halvleg var en god præsentation med en 2-0 føring. I anden halvleg kom vi dårligt ud fra omklædningsrummet. Vi blev nødt til at fokusere på at kontrollere kampen og smed det så væk. Det var ikke godt. Det var en lektion for os, sagde Erik ten Hag efter kampen til MUTV.

– Som spillere og hold har vi udviklet os meget (under touren). Der er bestemt mange positive sider, men det handler ikke kun om at komme i form. Man vil have de her tilbageslag. Vi har prøvet at spille med forskellige systemer imod andre forskellige systemer, og det vil også blive tilfældet imod de to spanske hold, fortæller Ten Hag og referer til Manchester Uniteds to kommende venskabskampe mod Atletico Madrid og Rayo Vallecano i næste weekend.

– Vi vil gerne spille proaktiv fodbold, hvor vi tager initiativ og er offensive. Det var hvad vi gjorde i store dele af kampen, men man skal også kontrollere kampen, og det gjorde vi ikke.

Forrige artikel

United spiller 2-2 efter Villa comeback

Næste artikel

Dalot: Svære omstændigheder

ANNONCE