Remi Moses

I dag fylder Remi Mark Moses 44 år. Han blev født 14. November 1960 i Miles Platting, Manchester.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I efteråret 1981 købte Ron Atkinson ham af WBA sammen men Bryan Robson. Ron Atkinson var tidlige manager i WBA så han kendte dem begge godt.
Remi Moses var den anden farvede spiller der fik førsteholdskampe for United, den første var Dennis Walker tilbage i maj 1963, han fik dog kun den ene kamp.

Han kunne ikke være med i FAC finalen i 1983 da han havde karantæne og heller ikke i FAC finalen i 1985 da han var skadet. Han var dog med i Milk Cup finalen 1983 mod Liverpool, en kamp der var hårdt spillet, jeg glemmer aldrig da Bruce Grobbelaar nedlage Gorden McQueen langt uden for feltet, uden at få så meget som et gult kort. Remi Moses var meget plaget af skader og måtte lægge op på grund af en ankel skade i en alder af 27 år.

Hans forældre stammer fra Nigeria, dette kan måske forklare hans frisure. Kort før Ron Aktinson blev fyret skete der en episode på the Cliff hvor Remi Moses og Jesper Olsen gik hårdt til hinanden. Man mener at Jesper stemplede Remi og han til gengæld slog Jesper to gange. To danske journalister så dette og episoden blev blæst op i flere aviser. Remi Moses fik 188 + 10 kampe og lavede 12 mål.

Statistik:

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

ANNONCE