Ralf Rangnick

Bruno forklarer hvorfor Rangnick fejlede

I et interview med The Athletic sætter Bruno Fernandea ord på Ralf Rangnicks tid som midlertidig United-manager.

Sæsonen 2021/22 er en af dem, der hører til glemmebogen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Manchester United sluttede på sjettepladsen med 58 point, hvilket er klubbens dårligste pointhøst i Premier League-æraen.

En forfærdelig sæsonstart resulterede i, at Ole Gunnar Solskjær blev smidt på porten som manager efter tre år i sædet. Ind kom tyske Ralf Rangnick i en midlertidig som en midlertidig løsning. En mand, der af mange fans blev anset som en frelser til managerposten på trods af sine mange år som sportsdirektør.

Spillet blev forbedret i de første måneder, men resultaterne fulgte ikke helt med. United vandt kun 42 procent af klubbens kampe i Premier League under tyskeren med et pointgennemsnit på 1,5 per kamp. Begge er det dårligste, en United-manager har præsteret i Premier League-regi.

I et interview med The Athletic forklarer Bruno Fernandes, hvorfor han tror, at tyskeren ikke lykkedes med at få succes på Old Trafford.

– Ralf kom med en idé om at spille med intensitet og pres, sådan som han var vant til i Tyskland.

– Men det kom aldrig rigtig til at virke for os, fordi der var en atmosfære (på holdet, red.), hvor alles selvtillid var lav, fortæller Bruno Fernandes.

Portugiseren bebrejder dog ikke Rangnick og hans idéer. Han mener, at tyskeren fik svære arbejdsbetingelser på grund af holdets krisesituation.

– Det har intet at gøre med Ralf. Han gjorde sit bedste.

– Han er god manager med gode idéer, men det fungerede ikke med alle (her i klubben, red.).

Bruno Fernandes forklarer det med, at holdet var bygget på en bestemt måde under Ole Gunnar Solskjær og de idéer, nordmanden havde.

Midtbanespilleren pointerer, at en manglende rød tråd i rekruttering af managers har gjort det svært for holdet at tilpasse sig hver enkelt manager.

– De managers, der har været her, har haft forskellige idéer og har bragt spillere ind efter deres idé.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

Trods øget omsætning: Klubbens gæld er vokset markant det seneste år

Næste artikel

Eriksen kåret til månedens spiller i United

ANNONCE
Total
0
Share