Matic lykkelig over United-skifte

28-årige Nemanja Matic er ovenud lykkelig for endnu engang at slå pjalterne sammen med Jose Mourinho. Klubben går en spændende tid i møde, og det glæder han sig til at blive en del af.

Efter to engelske mesterskaber på tre år skifter 28-årige Nemanja Matic til Manchester United. Her bliver han igen forenet med Jose Mourinho, og det er et samarbejde, midtbanespilleren ser frem til.

– Jeg er lykkelig over at komme til Manchester United. At få lov til at arbejde under Jose Mourinho igen var en mulighed, jeg ikke kunne afslå, siger serberen og fortsætter:

– Jeg har nydt min tid i Chelsea, og jeg vil gerne takke klubben og fansene for deres støtte. Nu kan jeg ikke vente med at møde mine nye holdkammerater og begynde træningen sammen med dem.

Matic tror på, at han kan gøre sit for at fortsætte Manchester Uniteds mangeårige succes. Det er en spændende periode i klubbens historie, mener han.

– Vi går en meget spændende tid i møde i klubben, og jeg ser frem til at gøre mit for at skabe endnu mere historie for denne fantastiske fodboldklub.

Nemanja Matic skifter til United på en treårig aftale med option på yderligere et år. Han kan komme i aktion allerede på onsdag, hvor United møder Sampdoria i klubbens sidste træningskamp inden Super Cuppen mod Real Madrid 8. august.

Foruden to Premier League-trofæer er det blevet til en ligacup-sejr samt sejr i FA Cuppen, da Matic var i Chelsea i 2009-10-sæsonen. Han blev kåret til årets spiller i Serbien i 2014 og 2015.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Matic repræsenterer alt det, jeg ønsker

Næste artikel

1. episode af OldTrafford.dk Podcast

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share