2 anholdte ved gårsdagens protest

Greater Manchester Police(GMP) måtte i går bruge hunde og knibler, da der skulle banes vej for den panserede politibil med de 3 Glazer-brædre indeni….

Greater Manchester Police(GMP) måtte i går bruge hunde og knibler, da der skulle banes vej for den panserede politibil med de 3 Glazer-brædre indeni.

Deres voldelige opførsel overfor de ellers fredelige Manchester United-fans har i dag betydet kritik fra specielt IMUSAs side, som langer ud efter deres håndtering af protesten:

“Én vej blev barrikaderet og folk stod og talte.
Da barrikaden var kommet op, var det tid for Glazer-brødrene at forlade stedet og folk satte sig derfor ned foran barrikaden. Politiet kom herefter og gik til angreb med politistave på disse folk, som ikke var blevet advaret eller på nogen måde gjort opmærksom på at de skulle splittes,” lyder det fra Colin Hendry fra IMUSA.

IMUSA vil nu oprette en fond, som kan hjælpe med betalingen af bøderne for de 2 personer, som blev anholdt og sigtet ovenpå protesten.

GMP oplyste i dag, at en 19-årig og en 15-årig dreng var blevet anholdt under protesten.
Endvidere forsvare politiet sin voldelige opførsel med at der skulle banes vej for politibilen med Glazer-brødrene med i.

De 3 brødre havde booket sig ind på The Lowry hotel i Manchesters centrum, men disse planer blev ovebpå protesten skrottet af politiet.

Forrige artikel

Fredeligt Glazer-besøg

Næste artikel

Sir Bobby: Glazer har rene intentioner

ANNONCE