Sir Bobby: Glazer har rene intentioner

Charltons job i United-bestyrelsen skulle være sikret, det udtaler United-legenden selv til Sky Sports: “De er ikke bare navne. Jeg kender dem og har mødt…

Charltons job i United-bestyrelsen skulle være sikret, det udtaler United-legenden selv til Sky Sports:

“De er ikke bare navne. Jeg kender dem og har mødt dem personligt, og jeg har snakket med dem på et meget personligt plan.”

“Jeg snakkede så oprigtigt med dem, som jeg kunne, og de gav mig alle de svar, som jeg ønskede.”

På spørgsmålet om hvorvidt Glazer-familiens intentioner udtaler Sir Bobby:

“Helt bestemt (har de klubbens interesser i højsædet, red). De er meget stolte over hvad, der er sket, og at det er lykkedes for dem, at købe Manchester United. De er forretningsfolk, og det kan man ikke lave om på. Handelen er sket og det bliver man nød til at leve med.”

“Jeg tror, at Uniteds godtbefindende er altoverskyggende i deres tankegang.”

“Jeg undskyldte hvis der var noget galt i går. Fansene, med den bedste vilje i verden, vil vi have opfører sig ordentligt og agerer som voksne og på en civiliseret måde. Nogle af fansene beskylder politiet, men der er ikke plads til det. Jeg undskyldte for dem og håber ikke, at jeg skal undskylde igen.”

Omkring Glazer-familiens viden om United, siger Charlton:

“De kender alt til klubbens historie. Om München og alt hvad der skete der. Jeg synes, at klubber er større end Glazer-familien, spillerne og direktørerne, som har været her igennem tiden.”

“De er meget glade for, hvad de har fået. De tror, at det bliver meget succesfuldt.”

“Alle de ting, som jeg bragte på bane, som de måske ikke var klar over, fordi de sandsynligvis ikke er fodboldfolk, var de modtagelige overfor,” afslutter Charlton.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

2 anholdte ved gårsdagens protest

Næste artikel

Joel: Fergie kan købe hvem han vil

ANNONCE