Afbudsramt Newcastle-mandskab rejser til Manchester

Newcastle må undvære flere profiler, når de onsdag aften gæster Manchester United i ottendedelsfinalen i Ligacuppen.

Manchester United har været hårdt plaget af skader i denne sæson, hvilket har fået en del af skylden for holdets dårlige sæsonstart.

I aften er det dog ikke en gyldig undskyldning. Gæsterne fra Newcastle mangler nemlig også en række profiler til opgøret på Old Trafford.

De mest toneangivende af dem er Sandro Tonali, som afsoner 10-måneders karantæne for at have overtrådt bettingreglerne, og Alexander Isak, som er lyskeskadet. Derudover sidder Barnes, Anderson, Murphy og Botman formentlig også ude.

De mange skader samt det tætte kampprogram udfordrer også Newcastle. Det fortæller Eddie Howe på pressemødet forud for kampen.

– Det er ikke ideelt for os – især med den sæson, vi har. Det er helt anderledes end sidste sæson, hvor vi kunne absorbere disse slag lettere med uge til uge-kampe.

– Vi er ikke i den situation nu, så vi har brug for at alle på holdet stepper op, hvilket er budskabet. Alle skal give lidt mere. Alle spillere på holdet er så vigtige og har en stor rolle at spille, siger Newcastle-manageren.

Der er kampstart kl. 21:15 på Old Trafford onsdag i ottendedelsfinalen i Carabao Cup mod Newcastle.

Forrige artikel

Onana og Højlund gik begge tomhændet fra Ballon d'Or 2023

Næste artikel

Daily Mail: Spillertrøjerne sidder dårligt

ANNONCE