United indleder undersøgelse: Vil til bunds i skadeshelvedet

Manchester United har indledt en undersøgelse for at finde ud af, om der er et mønster i de mange skader, som spillerne render ind i.

Manchester United har haft hele 16 spillere, som i løbet af sæsonstarten har været utilgængelige af den eller anden grund. Hovedparten af dem skyldes dog skader, og nu vil klubben undersøge sagen til bunds. Det siger fodbolddirektør i klubben, John Murtough.

– Vi kigger også på, hvorfor vi har haft så mange skader, for at se, om der er nogle mønstre, som vi kan forbedre forebyggelsen af fremover.

– Nogle af dem har været skader som følge af et slag, såsom Kobbies (Mainoo, red.) og Amads (Diallo, red.), som ikke kan forudsiges. Andre har været muskulære skader og kan afspejle den enorme mængde af kampe, der er blevet spillet det seneste år, herunder VM sidste år, siger han.

Særligt spillere fra Manchester United har været udsat for en meget stor belastning det seneste år. I perioden fra d. 21. december 2022 til slutningen af sidste sæson spillede United 41 kampe. Det er lige så mange kampe, som eksempelvis Brighton spillede hele sidste sæson.

Forrige artikel

Ny dato til Everton-kamp

Næste artikel

Medier: Glazer-familien sælger 25% af klubben til Sir Jim Ratcliffe - Sheikh Jassim trækker sig

ANNONCE