Afsløring: Sir Alex sms’ede med dommer

Den tidligere dommer Mark Halsey indrømmer, at han og Sir Alex Ferguson snakkede og sms’ede sammen.

Mark Halsey valgte at stoppe som dommer i Premier League efter sidste sæson, og han er nu på gaden med en bog “added time”, hvori han blandt andet afslører, at han snakkede og sms’ede med Sir Alex.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sidste år var en anden dommer, Mark Clattenburg, under angreb efter at være blevet beskyldt for at komme med racistiske kommentarer til John Obi Mikel fra Chelsea. Det fik Halsey til at kontakte Ferguson, i håb om at den magtfulde skotske manager ville hjælpe med at forsvare Clattenburg.

– Jeg tog sagen i egen hånd, og ringende for at snakke med Sir Alex. Han var enig med mig, og gik med til at bruge lidt tid på sit pressemøde om fredagen til at sige, at han ikke kunne forestille sig Clattenburg sige sådanne ting. Det hjalp virkelig på situationen, skriver Halsey blandt andet i bogen.

Sagen mod Clattenburg blev senere droppet af FA.

Godt forhold til Sir Alex

Mark Halsey er dog kommet i modvind i engelsk presse efter det er kommet frem, at han flere andre gange snakkede og sms’ede sammen med Uniteds tidligere manager. I sin bog skriver Halsey blandt andet.

– Jeg tog mig tid til at få Sir Alex Fergusons respekt og i sidste ende fik vi et fint forhold. Men en ting skal man vide om mit forhold til Sir Alex. Jeg har ganske vist snakket og skrevet sammen med ham, men han vidste udemærket, at når jeg krydsede den hvide linje, var der ingen tjenester.

– Spillere og managers ville ikke respektere dig, hvis du traf dine beslutninger udfra venskaber, skriver Mark Halsey.

Efter Halseys afsløringer, har den engelske dommerforening nu bedt sine medlemmer, om at undlade at have privat kontakt med managers.

I sidste sæson dømte Halsey tre gange United. Det blev til tre sejre, og i de sidste 22 kampe med Halsey som dommer, fik United 19 sejre og tre uafgjorte. Ikke siden 2003 har United tabt med Mark Halsey som dommer.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes: Rooney kan lave 30 mål

Næste artikel

Blog: Less is more

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share