Afviser ikke comeback mod Arsenal: Sancho er på “sidste niveau”

Jadon Sancho mangler ikke meget, før han er i spil til en United-kamp igen, fortæller Erik ten Hag på fredagens pressemøde.

Jadon Sancho har ikke spillet for Manchester United på denne side af VM-pausen, hvor han ved slutrunden var i Holland for at “genoptræne” sin form – befalet af Erik ten Hag.

I denne uge er Sancho så returneret til holdtræningen på Carrington, og Erik ten Hag fortæller i den forbindelse, at Sancho ikke er langt fra et comeback.

– Holdtræningen er det sidste niveau inden man kan involveres i kampe. Hans holdtræning vil vi forlænge i de kommende dage og næste uge, siger Erik ten Hag på fredagens pressemøde.

– Jeg kan ikke svare på (om han bliver involveret mod Arsenal, red.). Han er på sidste niveau, tirsdag var hans første dag tilbage i holdtræningen.

Vil du gerne se Sancho i kamp allerede søndag mod Arsenal, og i så fald, hvor skal han spille? Giv din mening til kende i kommentarfeltet nedenunder.

1 kommentar
  1. Som Antony har spillet er det rigtig fint med mere konkurrence, som ofte skubber spillere til nye niveauer. De skal føle nogen bider efter deres startplads ellers bliver de for komfortable.
    Ville elske og se en Sancho tilbage i form også mod Arsenal. Men mener også med det forløb han har været igennem mener jeg også Sancho skal køres tilbage på holdet på den rigtige måde – så han hurtigt opnår selvtillid og selvværd på holdet. Om det er i en Arsenal kamp der på papiret bliver svær er jeg mere i tvivl om🔴🔴

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Erik ten Hag: Vi slog Arsenal uden Casemiro

Næste artikel

Tysk journalist: Reus er en mulighed for United til sommer, Elanga kan ryge den anden vej allerede i januar

ANNONCE