Agent var tæt på at ødelægge det for Tom Cleverley

Hvordan kunne det ske at man i FA godkendte en lejeaftale flere timer efter transferdeadline?

Det var ikke kun Manchester Uniteds køb og salg af henholdsvis Radamel Falcao og Danny Welbeck, der blev diskuteret blandt Manchester United-fans i går.

Midt på dagen kom det frem at man også udlejede midtbanespilleren Tom Cleverley efter der på transfervinduets sidste dag havde været historier om at han havde afvist Aston Villa på grund af sine lønkrav, mens Manchester United havde afvist Everton på grund af deres lave bud.

Men udlejningen af Cleverley skete altså først tirsdag eftermiddag. Flere timer efter transfervinduets lukning. Ene og alene fordi Manchester United og Aston Villa fik overbevist fodboldforbundet efter de var blevet godt trætte af Cleverleys agent Simon Kennedy.

Ifølge The Daily Telegraph, så havde Manchester United allerede for over en uge siden accepteret et bud på 8 millioner pund fra Aston Villa og Cleverley havde også allerede mødtes med manager Paul Lambert og assistent Roy Keane.

Men helt til slut insisterede Simon Kennedy på helt urimelige lønvilkår på Cleverleys vegne. Lønvilkår der ville give Cleverley en gevaldig lønstigning i forhold til sin daværende løn i Manchester United. Både Manchester United og Aston Villa mente det var helt hen i vejret.

Senere hævdede Kennedy at Everton ville være klar til at møde hans lønkrav og transfersum, men Uniteds direktør Ed Woodward fik direkte at vide fra Everton at det ikke var sandt.

Herefter gik Manchester United tilbage til Aston Villa med henblik på at få en aftale i stand. Klubben var nemlig stærkt opsatte på at hjælpe Tom Cleverley videre efter at englænden var udset til at blive reserve under Louis van Gaal.

En lejeaftale faldt istedet på plads mellem de to klubber og netop agentens optræden overfor klubberne og spilleren endte med at udgøre den appel, der gjorde at FA og Premier League senere tirsdag accepterede at se bort fra at deadlinen forlængst var overskredet.

Tom Cleverley udlejes sæsonen ud med mulighed for at gøre transferen permanent for 7,5 millioner pund.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Van Gaal roser United-ledelsen

Næste artikel

Ottende sommerindkøb på plads

ANNONCE