Alligevel ingen tilskuere til oktober

I løbet af sommeren lød meldingen, at man håbede at have folk på tribunen til kampe i Premier League til oktober, men det er nu udskudt med grumme udsigter.

Ikke siden kampene i marts måned har det været muligt for fans af de engelske Premier League-klubber at se deres helte live på stadion.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det satte Corona-pandemien som bekendt en stopper for, men i juli måned åbnede Englands øverste politiske chef op for, at der fra oktober igen kunne komme gang i de mange turnstiles i den øverste række.

Boris Johnson og hans politiske kolleger har dog i dag offentliggjort, at man må strække gevær, grundet en øget stigning i antallet af smittede i England.

– Vi må indse, at den igangværende spredning af virussen begrænser vores mulighed for at genåbne for tilskuere til store sportsarrangementer, siger Boris Johnson til BBC.

Samme medie melder iøvrigt om, at der på et møde i dag mellem de store sportsforbund og folk fra regeringen blev fortalt, at man ikke skal forvente fans i store folkemængder på denne side af vinter, og der snakkes derfor om, at et fyldt Old Trafford måske først kan komme på tale igen til marts næste år.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling mod Luton: Solskjær ryster posen

Næste artikel

Uniteds reserver slog Luton ud af Carabao Cuppen

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share