Alligevel ingen tilskuere til oktober

I løbet af sommeren lød meldingen, at man håbede at have folk på tribunen til kampe i Premier League til oktober, men det er nu udskudt med grumme udsigter.

Ikke siden kampene i marts måned har det været muligt for fans af de engelske Premier League-klubber at se deres helte live på stadion.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det satte Corona-pandemien som bekendt en stopper for, men i juli måned åbnede Englands øverste politiske chef op for, at der fra oktober igen kunne komme gang i de mange turnstiles i den øverste række.

Boris Johnson og hans politiske kolleger har dog i dag offentliggjort, at man må strække gevær, grundet en øget stigning i antallet af smittede i England.

– Vi må indse, at den igangværende spredning af virussen begrænser vores mulighed for at genåbne for tilskuere til store sportsarrangementer, siger Boris Johnson til BBC.

Samme medie melder iøvrigt om, at der på et møde i dag mellem de store sportsforbund og folk fra regeringen blev fortalt, at man ikke skal forvente fans i store folkemængder på denne side af vinter, og der snakkes derfor om, at et fyldt Old Trafford måske først kan komme på tale igen til marts næste år.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Startopstilling mod Luton: Solskjær ryster posen

Næste artikel

Uniteds reserver slog Luton ud af Carabao Cuppen

ANNONCE