Uniteds reserver slog Luton ud af Carabao Cuppen

Manchester United vandt tirsdag aften 3-0 over Luton Town i tredje runde af Carabao Cuppen. Læs kampresuméet her.

Manchester United led et smertefuldt nederlag i ligaåbneren mod Crystal Palace, som tirsdag aften skulle revancheres i Carabao Cuppen mod Luton Town, der jagtede en pokalsensation i turneringens tredje runde.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Kampbilledet var klart allerede fra start, hvor Manchester United havde boldbesiddelsen og Luton Town lukrerede på kontra. Juan Mata havde et par fine forsøg i kampens indledning, mens Luton fik gjort sig bemærket på omstillingerne, men ingen af delene blev for alvor farligt.

United blev mindre og mindre farlige og kreative, som kampen skred frem, hvor det virkede som om, at hver boldbesiddelse blev brugt til et slags håndboldangreb, hvor man bare trillede bolden rundt foran den tunge blokade af Luton-forsvarsspillere uden skud på mål. Indtil sidst i første halvleg, hvor Brandon Williams blev tacklet i feltet, som udløste et straffespark, som Juan Mata stensikkert satte ind til 1-0.

I anden halvleg var det meget af det samme. United havde svært ved at lukke kampen, mens Luton aldrig rigtigt havde noget stort behov eller mulighed for at komme frem på banen og for alvor true Uniteds bagkæde med Dean Henderson på kassen, som stod sin første officielle seniorkamp for Manchester United.

Manchester United havde et par fine forsøg i anden halvleg, som kunne have lukket kampen, men det var, der Luton havde muligheden for at udligne i det 80. minut med et hovedstød, som dog var fremragende afvist af Henderson.

Og når man ikke scorer på sine chancer, er det ofte sådan, at det modsatte hold netop gør det, og det var også tilfældet, da indskiftede Marcus Rashford modtog bolden fra også indskiftede Mason Greenwood i feltet og sendte bolden sikkert ind til 2-0 og definitivt afgjorde kampen. 

Mason Greenwood ville også have lov til at åbne sin sæson med en scoring, hvor han som så ofte før har gjort, trak ind i feltet fra sin højre udgangsposition, og et par husmandsfinter og en indersideafslutning senere endte bolden i nettet, stensikkert bag Lutons målmand. Mere blev det ikke til, og United er videre til fjerde runde i Carabao Cuppen.

Målscorere:
0-1: Juan Mata, ’44.
0-2: Marcus Rashford, ’88.
0-3: Mason Greenwood, ’90+2.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Alligevel ingen tilskuere til oktober

Næste artikel

Karakterer mod Luton: Præstationer på det jævne

ANNONCE