Ander Herrera nyder godt af konkurrence

Den spanske midtbanespiller føler, at den nuværende konkurrence om midtbanepladserne er med til at forbedre sine ege præstationer på holdet.

Herrera var et af højdepunkterne i lørdagens vigtige udesejr mod Everton. Spanieren lavede et mål og en assist og lavede generelt mange godt ting med og uden bold. Selv forklarer han, at han bliver bedre velvidende, at der er konkurrence om pladserne på midtbanen.

– Man drager fordel af det, når man spiller med de bedste spillere. Når klubben køber de bedste spillere, bliver alle bedre. Det er godt for alle omkring klubben, udtaler Uniteds nr. 21 til manutd.com.

– Både Schweinsteiger og Carrick er rutinerede spillere, som jeg tror, at Schneiderlin og jeg kan lære af. Vi var rolige, da Schweinsteiger var inde og var det også, da Carrick kom ind. Vi er alle ens spillere og vi tænker fodbold på samme måde. 

Ander Herrera startede inde i lørdagens kamp efter en periode, hvor han ikke var blandt Van Gaals foretrukne. Han havde dog brugt den periode og landskampspausen på at gøre sig til i håbet på en startplads.

– Jeg har trænet rigtig hårdt i de seneste to uger. Jeg ville spille hurtigst muligt, og jeg fik chancen i lørdags. Jeg nød det meget, og jeg vil blive ved med at hjælpe holdet så godt, jeg kan.

Ander Herrera skiftede sidste sommer til United fra spanske Athletic Bilbao.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lingard håber på mere spilletid

Næste artikel

Wilson sidder ude mod CSKA - men duo er tilbage i truppen

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share