Wilson sidder ude mod CSKA – men duo er tilbage i truppen

Manchester United-angriberen James Wilson kommer ikke med holdet til Moskva for at spille mod CSKA på onsdag, da han er syg. Til gengæld er Antonio Valencia og Sergio Romero tilbage i kamptruppen.

Da Manchester United i lørdags besejrede Everton med 3-0, var Antonio Valencia og Sergio Romero fraværende. Det skyldtes, at de to havde nogle lange flyveture til England fra landsholdsopgaver i Sydamerika, men på onsdag er de tilbage.

Her spiller United mod CSKA Moskva i den russiske hovedstad, men med på flyet vil James Wilson ikke være. Han er blevet syg, og overfor MUTV bekræfter Louis van Gaal, at den 19-årige angriber sidder over.

– Det er det samme antal skader, så Luke Shaw, Paddy McNair og Ashley Young tager ikke med os. Willo er småsyg – Wilson, som han hedder, men for os er det Willo – så han vil ikke rejse med os.

– Jeg tager 20 spillere med mig. Det er en fire timer lang flyvetur, så hvis en spiller bliver syg, vil jeg have en anden spiller i mit miljø.

Opgøret mod CSKA er et vigtigt et af slagsen for United. Samtlige fire hold i Champions League gruppe B har således tre point, så en sejr i Rusland vil være et afgørende skridt på vej mod videre avancement.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ander Herrera nyder godt af konkurrence

Næste artikel

Hollandsk træner revser Memphis: Du ligner en peruviansk fløjtespiller

Relaterede artikler
Total
0
Share