Anders Lindegaard tilfreds med indsatsen

Anders Lindegaard indrømmede at der gik mange tanker gennem hovedet, da han fik debut i sit første derby mellem Manchester United og Liverpool.

Manchester United stillede højst overraskende med danske Anders Lindegaard på mål igen efter at David de Gea havde vogtet målet mod Galatasaray.

Danskeren har tidligere ytret sit ønske om at stå på banen til Champions League-hymnen, men mon ikke han var tilfreds nok med Sir Alex Fergusons disposition denne uge.

Lindegaard indkasserede et enkelt mål, da Steven Gerrard fik bolden ind bag den chanceløse dansker, som ellers diskede op med flere gode redninger.

– Jeg synes, det gik fint. Jeg havde det lidt på samme måde som i min debut – der går nogle tanker igennem hovedet om, hvordan man vil tackle det pres, for du kommer ikke under større pres end at spille for Manchester United på Anfield. Jeg fik spredt den ro i bagkæden, jeg gerne ville, sagde danskeren ifølge Sporten.dk efter kampen.

Han var ikke meget for at kommentere sin egen position på holdet, hvor han altså lige nu roterer i buret med holdkammeraten David de Gea.

– Jeg prøver at se det som en positiv ting. Hvis det er et problem, så må det være et luksusproblem for chefen, at han kan vælge mellem to gode målmænd. Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg stod på Anfield i dag. Det er en ilddåb.

 

Forrige artikel

Dommer trues på Twitter

Næste artikel

United i top 3 på de sociale medier

ANNONCE