Anderson: Flere spillere kan være på vej væk

Manchester Uniteds lejesvend i Fiorentina agter at forblive i det italienske og forudser at flere etablerede United-spillere også er på vej væk.

Manchester United sendte fornyelig Anderson på en lejeaftale til italienske Fiorentina, som til sommer har købsret på brasilianeren hvis han og de ønsker at skiftet skal gøres permanent.

Og allerede kort tid inde i lejeperioden tyder alt meget på at både Manchester United og Anderson håber på at Fiorentina slår til.

Mens Manchester United allerede har givet Andersons nummer 8 væk til nyindkøbet Juan Mata, så udtaler Anderson i dag ifølge The Guardian at han ikke forventer at vende tilbage til Old Trafford.

– At spille i Manchester var fantastisk. Det er en stor klub med en stor historie. Men jeg var der i 7-8 år og jeg er taget hertil for at vise Fiorentina mine kvaliteter og kæmpe for en plads i startopstillingen. Jeg er evig taknemmelig for Manchester United-fansenes kærlighed, men jeg er her for at blive, lyder det fra Anderson, som forudser at flere af sine tidligere holdkammerater også søger væk fra United.

– Jeg er sikker på at flere spille vil væk. Specielt spillere som mig selv og Nani, som har været der i 7-8 år. Manchester United er en stor klub. En klub der gør alt for deres spillere, men nogle gange må en spiller skifte for at opleve at spille fodbold på en anden måde og prøve noget nyt, lyder det fra Anderson.

Netop Luis Nani har igennem flere år været på vej væk fra Manchester United, men underskrev i sommer en ny kontrakt med Manchester United.

Forrige artikel

Chris Smalling vil se fremad

Næste artikel

Holloway: Hellere Mansour end Glazer

ANNONCE