Anderson tilbage i Manchester United

Brasilianske Anderson ventes at være tilbage i Manchester United i den kommende sæson. Det er nu op til Louis van Gaal at beslutte brasilianerens fremtid.

Det var oprindeligt Manchester Uniteds hensigt at sende Anderson afsted på en permanent kontrakt til Italien, da de i foråret udlejede midtbanespilleren til Fiorentina.

Men akkurat som i Manchester United, så formåede Anderson ikke at tilkæmpe sig en fast plads på holdet og nåede kun otte kampe for Firenze-klubben, der ikke overraskende ikke ønsker at forlænge aftalen.

Dermed vender Anderson tilbage til Manchester United, hvor han fortsat har et enkelt år tilbage af sin kontrakt. Det vil nu være op til manager Louis van Gaal at beslutte om Anderson skal prøves af, og om kontrakten skal forlænges eller om klubben vil risikere at lade ham gå gratis næste sommer.

Ifølge The Daily Telegraph så er hans tidligere klub FC Porto interesseret i Anderson, men ikke de lønkrav som brasilieneren ventes at kræve efter at have modtaget op imod 60.000 pund om ugen på Old Trafford.

Anderson har kun startet inde i 127 kampe for Manchester United på syv år.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

De Gea gør Spanien til VM-favoritter

Næste artikel

Fergie scorer kassen på vinauktion

ANNONCE