Anderson vil blive i Fiorentina

Anderson håber på et permanent skifte efter den nuværende lejeaftale med Fiorentina ophører til sommer.

Brasilianske Anderson blev i januar udlejet til italienske Fiorentina for resten af sæsonen. Nu siger midtbanespilleren, at han håber på at kunne imponere tilstrækkeligt til at kunne blive i den italienske klub, når lejeaftalen ophører til sommer.

– Jeg valgte Fiorentina, fordi de er i gang med et meget interessant projekt. Det er et hold, der kæmper med i toppen af tabellen og kæmper for at komme i Champions League. Jeg er her for at vise, hvad jeg kan, og jeg håber at blive her i mange sæsoner, siger 25-årige Anderson til Fiorentinas officielle hjemmeside.

Før Anderson skiftede til Manchester United spillede han som offensiv midtbanespiller, men spillede dog mest på den centrale midtbane hos United. Anderson er dog helt ligeglad med, hvor han spiller for Fiorentina.

– Jeg indledte karrieren som offensiv-spiller, og i England lærte jeg også at forsvare. Jeg vil bare spille der, hvor træneren har brug for mig – om det så er i målet, siger brasilianeren.

Sky Italia rapporterer, at Fiorentina har en købsoption på 6,5 millioner Euro. Det er dog ikke bekræftet af hverken Manchester United eller Fiorentina.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fulham lune på United-duo

Næste artikel

Agent: Stor interesse for Hernandez

ANNONCE