Andrea Pirlo hylder Paul Scholes

“One of the all-time greats. A genius on the field, but private – no circus around him off it. I have a lot of respect for him.”

Paul Scholes vandt aldrig de store individuelle priser som spiller, men blandt spillerne på banen, så var og er han fortsat en af de spillere, som de fleste var særligt imponeret af.

Forud for årets Champions League-finale har Juventus-stjernen Andrea Pirlo udtrykt sin store beundring for den tidligere United-spiller.

– Jeg har været så heldig at spille sammen med mange helt utrolige spillere gennem min karriere, men hvis jeg kunne vælge en som jeg aldrig fik chancen for at spille sammen med, så er det Paul Scholes. 

If I could pick one that I never got the chance to play with, it would be Paul Scholes

– En af de største nogensinde. Et geni på banen, men meget privat. Der var intet cirkus omkring ham. Jeg har stor respekt for ham, fortæller Andrea Pirlo før finalen, hvor Juventus står overfor FC Barcelona.

Pirlo og Scholes har flere gange stået overfor hinanden i europæisk fodbold. Ikke mindst da Andrea Pirlo spillede for AC Milan og Inter Milan. I netop Inter var det forøvrigt første gang de to stod overfor hinanden, da Manchester United gik videre imod Inter på vej mod Champions League-triumfen i 1999.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Cleverley tæt på Everton

Næste artikel

Van Persie: Vil spille hver uge

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share