Anerkendte journalister: United har kontaktet Zakaria-agent

Ifølge både Christian Falk og Fabrizio Romano har Manchester United allerede sendt de første følere ud i jagten på at hente den schweiziske midtbanekriger, Denis Zakaria.

Vi har tidligere her på siden berettet om, at United kunne være på vej til at hente Borussia Mönchengladbachs Denis Zakaria.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Onsdag er der blevet skruet godt og grundigt op for disse rygter, idet flere tyske medier melder om en reel interesse fra “De Røde Djævle”, som angiveligt har været i kontakt med spillerens agent.

Både Fabrizio Romano og Christian Falk, som er to journalister, hvis troværdighed vi her på OldTrafford.dk vægter højt, bekræfter historien.

Ifølge Christian Falk, hvis fokusområde er spillere i den tyske Bundesliga, er Ralf Rangnick stor fan af Denis Zakaria. Christian Falk tilføjer, at der endnu ikke er faldet noget bud på spilleren, som andre storklubber også er interesseret i.

Både Fabrizio Romano og Christian Falk, som er to journalister, hvis troværdighed vi her på OldTrafford.dk vægter højt, bekræfter historien.

Christian Falk fortæller, at United planlægger at gøre et forsøg på at hente den defensive midtbanespiller allerede denne vinter, selvom klubben kan hente ham gratis til sommer.

Fabrizio Romano bakker denne påstand op, idet den italienske transferguru melder de samme informationer ud som sin tyske journalistkollega.

En tredje journalist, Patrick Berger, sætter endda et prisskilt på Denis Zakaria, såfremt United ønsker at hente ham denne vinter. Patrick Berger, som arbejder for det tyske medie Sport1, skriver, at Gladbach er klar til at slippe den 25-årige midtbanespiller for mellem seks og syv millioner euro.

Forrige artikel

Medier: Spurs pønser på Lingard-aftale

Næste artikel

Managerekspertens anbefalinger: Disse United-spillere skal du eje

ANNONCE