Antonio Valencia så rødt i nat

Anden halvlegs anfører fik i nattens kamp mod Real Salt Lake rødt kort efter lidt frustrationer.

Der var lagt op til en stille og rolig trænings venskabskamp mellem Manchester United og Real Salt Lake i nat, men noget uortodokst blev der uddelt et rødt kort.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Nogle spillere fra Real Salt Lake gik mere til den, end hvad var forventet. Dette måtte Mata erkende, efter en hård tackling fra Sebastian Saucedo gjorde, Mata måtte slutte kampen meget tidligere end planlagt.

– Mata har en stor (hævet) ankel, men forhåbenligt er det ikke noget alvorligt. Nogle dage eller en uge burde i princippet være nok. Udtalte Mourinho efter kampen på pressekonferencen.

Mourinho udtalte ligeledes at det var forventeligt, at flere spillere fra Real Salt Lake ville gå til den, eftersom de unge entusiastiske spillere mødte Manchester United og gerne ville vise sig lidt frem. Dette var dog med til at ændre kampens mentalitet, udtalte Mourinho efterfølgende.

Dommeren var efter Valencias forseelse på Saucedo lang tid om at finde det røde kort frem. Dette skyldtes at dommeren bad Mourinho skifte Valencia ud, for ellers ville Valencia få et rødt kort.

– Jeg tror forsinkelsen (på det røde kort) skyldtes at dommeren bad mig skifte en spiller (Valencia) og det gjorde jeg ikke. Jeg var ikke enig i afgørelsen, da Saucedo var meget aggressiv gennem hele anden halvleg.

– Det var dog god erfaring at spille med en spiller mindre, udtalte Mourinho afslutningsvis til sagens emne.

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

- Jeg er her for at score mål

Næste artikel

Mourinho vil blive i United i 15 år

ANNONCE