– Jeg er her for at score mål

Romelu Lukaku scorede i nat sit første mål for Manchester United, men siger, at det vigtigste er at hjælpe holdet med at vinde.

Romelu Lukaku scorede i nat sit første mål for Manchester United i 2-1 sejren over Real Salt Lake.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den store belgier var glad for at score sit første mål for klubben, men mener stadig, at det vigtigste er at hjælpe holdet med at vinde.

– Jeg er her for at score mål og være fokuspunktet på holdet, udtaler Lukaku ifølge Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

– Hos Manchester United spiller vi for at vinde, og det er mentaliteten, når jeg kommer på banen.

– Fra den første dag, da vi havde mødet med manageren i Los Angeles, følte du bare, at der skete noget specielt. Men det er op til os nu. Vi skal arbejde hårdt hver dag og levere i pre-season kampene for at være klar til den nye sæson.

– Jeg kendte en masse af drengene i forvejen. Mange af dem er mine naboer. Det tog ikke lang tid at falde til. Jeg vil bare være en af karaktererne, der hjælper holdet til at vinde. Jeg har ventet på denne mulighed som sagt. Nu er jeg her og det er tid til at arbejde hårdt og forhåbentlig levere.

Lukaku, der var involveret i begge mål, i sejren mod Real Salt Lake siger, at alle arbejder hårdt for at få en plads på holdet.

– Pre-season er gået rigtig godt for os. Vi arbejder hårdt for at forberede os til sæsonen. Konkurrencen er her, så alle arbejder hårdt for at få en plads på holdet.

– Det er selvfølgelig det manageren vil have. Han vil have, at vi skal være forberedte, spille attraktiv fodbold og være velorganiseret. Vi begynder at arbejde endnu hårdere til træning, og forhåbentligt vil vi være klar til at gøre jobbet mod de her hold.

– Real Salt Lake gav os lidt af et chok, men vi vidste de var et godt hold og vi var velforberedte. Hver gang vi spillede i højt tempo, gjorde vi det godt. Vi må fortsætte med at forbedre os, for nu skal vi til at spille mod bedre modstandere.

– De sidste fem minutter i første halvleg var hårde. Fysisk arbejdede vi virkelig hårdt og i anden halvleg skabte vi en masse chancer. Vi scorede ikke, men i det mindste har alle det godt fysisk og arbejder hårdt, hvilket er godt for os.

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Lukaku scorede i Uniteds anden testsejr

Næste artikel

Antonio Valencia så rødt i nat

ANNONCE