Antony efter anklager om vold og trusler: Jeg er uskyldig

Det er falske anklager, der er rettet mod Antony. Det skriver den 23-årige brasilianer selv i en story på Instagram mandag.

Det brasilianske medie UOL delte mandag de anklager, der er rettet mod Antony af hans ekskæreste, Gabriela Cavallin. Der er her tale om vold og trusler.

Det har fået Manchester Uniteds brasilianske kantspiller til at reagere. I en story på instagram skriver han, at anklagerne er falske, og at han er uskyldig.

– Dog kan jeg med sikkerhed sige, at anklagerne er usande, og at det allerede fremlagte bevis og det bevis, der endnu skal fremlægges, viser, at jeg er uskyldig i de fremsatte anklager, skriver han blandt andet.

Antony skriver også, at han har håndteret hele sagen med alvor og respekt, og at han har været samarbejdsvillig over for politiet.

Selvom Antony mener, at han er uskyldig, skriver han også, at forholdet med Gabriela Cavallin var præget af uro.

– Mit forhold med Ms. Gabriela var tumultarisk med verbale fornærmelser fra begge sider. Men jeg har aldrig udøvet fysiske aggressioner, skriver han.

Det brasilianske fodboldforbund oplyste mandag, at de har hjemsendt Antony fra den nuværende landsholdssamling.

2 kommentarer
 1. Tja det samme var Greenwood….uskyldig.

  Han spiller i Getafe nu…

  Kan tydeligt se for mig at først blev Antony smidt hjem fra Brasiliens landsholdssamling og dernæst suspendere United ham om et par dage….klubben er dødbange for dårlige omtale og ligeså bange for krænkelsessegmentet.

  Mistanken er nok, retssikkerheden er ligegyldig under mottoet “er der røg har der også været ild” slut.

 2. Det var en noget blandet velkomst Greenwood fik i Getafe. Bestemt ikke den rosenrøde da.

  Alle er jo efterhånden “bange” i dette sociale medier-samfund, hvor alt kan opfattes som krænkelse, især hvis den enkelte kan få opmærksomhed ud af det.

  Detber svært at navigere rundt i, fordi uanset hvilket valg der tages, skal den part, som får mindst ud af beslutningen, nok sørge for, at alle andre gøres opmærksom på uretfærdigheden, mere mere krænkelsesfølelse. Jeg er flov, og forundret over, at vi som intelligent art, brugers vores evner på denne håbløse uintelligente måde. Fremtiden står i de uintelligentes magt.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Antony hjemsendes fra Brasiliens landsholdslejr: Efterforskes for vold mod sin ekskæreste

Næste artikel

Amrabat har fået tildelt rygnummer

ANNONCE