Arnold i opstigsvækkende møde med fans

På en pub lørdag aften forsikrede Richard Arnold blandt andet end gruppe fans om, at pengene er der til at hente forstærkninger i denne sommers transfervindue.

Der var egentlig planlagt en demonstration foran Richard Arnolds hus, men det havde den administrerende direktør angiveligt fået nys om, og i stedet mødte Uniteds administrerende direktør fansene på en nærliggende pub.

Det skriver flere medier, og der florerer også både billeder og videoer af “mødet” på sociale medier.

Richard Arnold gav blandt andet sit syn på Uniteds trup, og den administrerende direktør er godt klar over, at pengene er blevet brugt forkert de seneste år.

– Vi har f*cking brændt pengene af. Jeg kan ikke gå ud på træningsanlægget og så få at vide, hvor de mange millioner pund, der er brugt, er. Jeg synes ikke, vi har gjort det godt, med de penge der er blevet brugt, siger Arnold blandt andet i videoen, du kan se nedenunder.

Til sidst i klippet forklarer Arnold de bekymrede fans, at der er penge, der kan bruges til sommer. Når det kommer til investering i stadion og træningsfaciliteter er det et spørgsmål om at hente investorer ind.

Arnold tog over fra den udskældte Ed Woodward den 1. februar i år, og undervejs i mødet kritiserer han sin forgænger en smule. Fansene spørger på et tidspunkt ind til, hvorfor Richard Arnold ikke allerede har punget ud for hollandske Frenkie De Jong.

Til det svarer Richard Arnold:

– Vil du gerne have, jeg bruger pengene? Lyder det ikke, som noget der er gået galt før, spørger han retorisk og med hensyn til, at Ed Woodward angiveligt havde tungtvejende ord at sige, når det kom til, hvem der skulle hentes ind og hvem, der skulle sælges.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

United mister anerkendt trænertalent til Brentford

Næste artikel

MEN: Ten Hag har øjnene rettet mod fem sommerindkøb

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share