MEN: Ten Hag har øjnene rettet mod fem sommerindkøb

Christian Eriksen er ifølge Samuel Luckhurst på Ten Hags liste.

Frenkie De Jong er fortsat øverst på Erik Ten Hags ønskeliste, der udover et par andre Ajax-forbindelser også indeholder danske Christian Eriksen. Det skriver Samuel Luckhurst.

Ifølge Luckhurst – og flere andre journalister i øvrigt – så er der en stigende fornemmelse af, at FC Barcelona og Manchester United bliver enige om en transfersum for Frenkie de Jong, og så kan den transfer falde på plads.

Derudover er Ajax-spilleren Jurrien Timber fortsat på Ten Hags ønskeliste, og for få uger siden lignede det, at forsvarsspilleren var få aftaler fra at blive United-spiller. Men hvor stor indflydselse eventuel manglende spilletid, vil få for Timbers VM-chancer har angiveligt skabt tvivl hos ham.

Derudover kan Ten Hag også godt lide en anden af sine tidligere spillere fra Ajax kantspilleren Antony og så altså Christian Eriksen, skriver Samuel Luckhurst. Danskerens kontrakt med Brentford udløber næste uge, og indtil videre har Tottenham Hotspur lignede favoritten til at hente midtbanespilleren tilbage. Men de har ifølge flere journalister mistet interessen, og United har ifølge blandt andet Fabrizio Romano og David Ornstein givet et tilbud, som Eriksen tygger på.

Den femte og sidste spiller på Ten Hags ønskeliste, hvis MEN har de rigtige oplysninger er en backupmålmand som erstatning for Dean Henderson, der forventes at forlade klubben. Newcastles Karl Darlow og Watfords Daniel Bachmann er angiveligt blandt kandidaterne.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

Arnold i opstigsvækkende møde med fans

Næste artikel

Medier: United vil snyde Arsenal i jagt på Ajax-forsvarer

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share